2777
2789
عنوان

شوهر روانی

432 بازدید | 25 پست

خدا ازش نگذره صبح خودش دیر بیدار شده سر من سر صدا میکنه .

تو ماشین پشت فرمون بود آش گرفته با نون لقمه میکنم میدم دستش بجای بفرما گفتم بگیر..

اخم کرده ک بگیر چیه بگو بفرما و لقمه رو پرت کرده بیرون منم سکوت قرار بود بریم پیاده روی منو برگردوند خونه و رفت😭 

خیلی دلم خواست منم کاسه آش و نون رو از پنجره پرت کنم ولی دلم نیومد نعمت خدا بریزه کف خیابون😭 اول صبحی گریمو دراومد

💖خدایا شکرت که بچه‌هامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچه‌هام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖

وا 😕شوهرت چندسالش 😕

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وا 😕شوهرت چندسالش 😕

۲۶

💖خدایا شکرت که بچه‌هامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچه‌هام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖

من بودم ظرفوباجاش ميكردم توحلقش تادلش حال بياد

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      
شاید دلش از جا دیگه پر بوده

نه خدا ازش نگذره هیچ چیمونم نبود یهو خر سد افسار پاره کرد😭😥

بگو دورریختنی هات از پنجره ننداز بیرون بی فرهنگ  

ضمنا وقتی نقش مادرشو ایفا میکنی اونم نقش یه پسربچه لجبازو به عنوان نقش مقابلت ایفا میکنه 

بعدم الان دیگه وقت پیاده روی نیست صبح اول که خنکه  وقت بطری ابتو بردار هدست رو بذار و برو پیاده روی لذتشو ببر بعدم برگرد دوش خنک بگیر پیاده روی هم باید شوهرت باشه؟

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
همیشه بداخلاقی میکنه؟🙁

نه گاهی . ولی من گذشتم بسیاره ک اخلاقش خوبه