shivaa_yasinam مدیر استارتر عضویت: 1397/04/09 تعداد پست: 2799 عنوان پولیپ رحم 399 بازدید | 19 پست کیا پولیپ رحم داشتن وعمل کردن وبعدش باردارشدن؟؟؟ خدایااااااشکرت بخاطر همه چیز 1398/03/20 | 02:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شمدون عضویت: 1396/07/19 تعداد پست: 1068 من عمل کردم ولی هنوز باردار نشدم الان میخوام ای وی اف بشم عضو گروه نارنجی وزن اولیه ۷۳ ،،،،،وزن این هفته ۱۰/۱۲ ۷۱/۱۰۰ کاهش وزن هفتگی ۱کیلو و۹۰۰وزن ۱۰/۱۹ ۷۱/۱۰۰کاهش هفتگی صفر ---وزن۱۰/۲۶ ۷۰/۳۰۰کاهش هفتگی ۸۰۰ گرم >>>>>>>وزن هدف ۶۰
ژیکان2 عضویت: 1391/12/17 تعداد پست: 3112 من بودم عمل کردم یک ماه بعدش باردار شدم گاهگاهی که دلم میگیرد پیش خود میگویم آنکه جانم را سوخت یاد میارد ازین بنده هنوز
shivaa_yasinam مدیر استارتر عضویت: 1397/04/09 تعداد پست: 2799 من عمل کردم ولی هنوز باردار نشدم الان میخوام ای وی اف بشم شما چن وقته ک عمل کردین؟ خدایااااااشکرت بخاطر همه چیز
دختبندر عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 5990 چطور فهمیدی پولیپ داری؟ دلم تنگه خدایا!خودت آرامش م بده خودت نی نی بهم بده،،ممنون خدا جونم
shivaa_yasinam مدیر استارتر عضویت: 1397/04/09 تعداد پست: 2799 من بودم عمل کردم یک ماه بعدش باردار شدم خداروشکر،الان باردارین یا دنیا اومده؟عملش خیلی سخته؟؟ خدایااااااشکرت بخاطر همه چیز
ژیکان2 عضویت: 1391/12/17 تعداد پست: 3112 بدنیا اومده عملش اصلا سخت نبود نصف روز بیمارستان بودم بعدش مرخص شدم و دردی نداشتم اصلا فقط یکی دو روز مثل پریود خونریزی داشتم همین گاهگاهی که دلم میگیرد پیش خود میگویم آنکه جانم را سوخت یاد میارد ازین بنده هنوز
shivaa_yasinam مدیر استارتر عضویت: 1397/04/09 تعداد پست: 2799 چطور فهمیدی پولیپ داری؟ عزیزم من ندارم..یکی از دوستام تو اقدام بود یدفه پریود نشد آز داد منفی شد رف سونو گفتن بارداری ولی احتمالا متوقف شده بعد ی هفته کامل مشخص میشه حالا دیروز رفته گفتن ک پولیپ داری خدایااااااشکرت بخاطر همه چیز
ژیکان2 عضویت: 1391/12/17 تعداد پست: 3112 ماهی که عمل کردم دکترم گفت اینماه باردار نشو و یکماه فرجه بده ماه بعد اقدام کنماه بعد اقدامکردم و باردار شدم گاهگاهی که دلم میگیرد پیش خود میگویم آنکه جانم را سوخت یاد میارد ازین بنده هنوز
شمدون عضویت: 1396/07/19 تعداد پست: 1068 شما چن وقته ک عمل کردین؟ من حدود ۸ماهه عملش اصلا سخت نیست عضو گروه نارنجی وزن اولیه ۷۳ ،،،،،وزن این هفته ۱۰/۱۲ ۷۱/۱۰۰ کاهش وزن هفتگی ۱کیلو و۹۰۰وزن ۱۰/۱۹ ۷۱/۱۰۰کاهش هفتگی صفر ---وزن۱۰/۲۶ ۷۰/۳۰۰کاهش هفتگی ۸۰۰ گرم >>>>>>>وزن هدف ۶۰
shivaa_yasinam مدیر استارتر عضویت: 1397/04/09 تعداد پست: 2799 بدنیا اومده عملش اصلا سخت نبود نصف روز بیمارستان بودم بعدش مرخص شدم و دردی نداشتم اصلا فقط یکی دو رو ... خدا حفظش کنه برات..این دوستمو خیلی ترسوندن..گفتن ک درد ش خیلی زیاده و باید بیهوش بشی و اینا خدایااااااشکرت بخاطر همه چیز
ژیکان2 عضویت: 1391/12/17 تعداد پست: 3112 از کجا فهمیدین پولیب رحم دارین من اصلا نمیدونستم پلیپ دارم و پریودم هم منظم بود رفتم چکاب برای بارداری اونجا دکتر را سونو متوجه شد گاهگاهی که دلم میگیرد پیش خود میگویم آنکه جانم را سوخت یاد میارد ازین بنده هنوز
ژیکان2 عضویت: 1391/12/17 تعداد پست: 3112 خدا حفظش کنه برات..این دوستمو خیلی ترسوندن..گفتن ک درد ش خیلی زیاده و باید بیهوش بشی و اینا منم بیهوش شدم واقعا هیچ دردی نداشتم یعنی اصلا دردی نداره فقط خونریزی مثل عادت ماهانه داره گاهگاهی که دلم میگیرد پیش خود میگویم آنکه جانم را سوخت یاد میارد ازین بنده هنوز
شقایق۶۷ عضویت: 1398/03/18 تعداد پست: 516 من اصلا نمیدونستم پلیپ دارم و پریودم هم منظم بود رفتم چکاب برای بارداری اونجا دکتر را سونو متوجه شد با سونوی معمولی مشخص میشه؟