2777
2789

من عمل کردم ولی هنوز  باردار نشدم الان میخوام ای وی اف بشم

عضو گروه نارنجی وزن اولیه ۷۳ ،،،،،وزن این هفته ۱۰/۱۲   ۷۱/۱۰۰ کاهش وزن هفتگی ۱کیلو و۹۰۰وزن ۱۰/۱۹ ۷۱/۱۰۰کاهش هفتگی صفر ---وزن۱۰/۲۶ ۷۰/۳۰۰کاهش هفتگی ۸۰۰ گرم >>>>>>>وزن هدف ۶۰ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بدنیا اومده عملش اصلا سخت نبود نصف روز بیمارستان بودم بعدش مرخص شدم و دردی نداشتم اصلا فقط یکی دو روز مثل پریود خونریزی داشتم همین 

گاهگاهی که دلم میگیرد پیش خود میگویم آنکه جانم را سوخت یاد میارد ازین بنده هنوز
چطور فهمیدی پولیپ داری؟

عزیزم من ندارم..یکی از دوستام تو اقدام بود یدفه پریود نشد آز داد منفی شد رف سونو گفتن بارداری ولی احتمالا متوقف شده بعد ی هفته کامل مشخص میشه حالا دیروز رفته گفتن ک پولیپ داری

خدایااااااشکرت بخاطر همه چیز

ماهی که عمل کردم دکترم گفت این‌ماه باردار نشو و یکماه فرجه بده ماه بعد اقدام کن‌ماه بعد اقدام‌کردم  و باردار شدم

شما چن وقته ک عمل کردین؟

من حدود ۸ماهه عملش اصلا سخت نیست 

عضو گروه نارنجی وزن اولیه ۷۳ ،،،،،وزن این هفته ۱۰/۱۲   ۷۱/۱۰۰ کاهش وزن هفتگی ۱کیلو و۹۰۰وزن ۱۰/۱۹ ۷۱/۱۰۰کاهش هفتگی صفر ---وزن۱۰/۲۶ ۷۰/۳۰۰کاهش هفتگی ۸۰۰ گرم >>>>>>>وزن هدف ۶۰ 
بدنیا اومده عملش اصلا سخت نبود نصف روز بیمارستان بودم بعدش مرخص شدم و دردی نداشتم اصلا فقط یکی دو رو ...

خدا حفظش کنه برات..این دوستمو خیلی ترسوندن..گفتن ک درد ش خیلی زیاده و باید بیهوش بشی و اینا

خدایااااااشکرت بخاطر همه چیز
از کجا فهمیدین پولیب رحم دارین

من اصلا نمیدونستم پلیپ دارم و پریودم هم منظم بود رفتم چکاب برای بارداری اونجا دکتر را سونو متوجه شد

خدا حفظش کنه برات..این دوستمو خیلی ترسوندن..گفتن ک درد ش خیلی زیاده و باید بیهوش بشی و اینا

منم بیهوش شدم واقعا هیچ دردی نداشتم یعنی اصلا دردی نداره فقط خونریزی مثل عادت ماهانه داره