2777
2789
عنوان

فولیکول ریز

152 بازدید | 9 پست

سلام من میخوام ای وی اف کنم شنبه که رفتم سونو فولیکولام ۱۰و۱۱بودندفردام باید بزم دکتر گفت اگه تغیر نکرده باشه کنسل میشه یبار دیگم ای وی افم کنسل شد چون فولیام ریز بودند انقد امپول زدم وفایده ای نداره خواهش میکنم با دلهای پاکتون برام دعا کنید

عضو گروه نارنجی وزن اولیه ۷۳ ،،،،،وزن این هفته ۱۰/۱۲   ۷۱/۱۰۰ کاهش وزن هفتگی ۱کیلو و۹۰۰وزن ۱۰/۱۹ ۷۱/۱۰۰کاهش هفتگی صفر ---وزن۱۰/۲۶ ۷۰/۳۰۰کاهش هفتگی ۸۰۰ گرم >>>>>>>وزن هدف ۶۰ 

ان شالله  که ایندفعه عالی پیش میره    امپول چی میزنی؟؟     من  ماه بعد  ای وی اف دارم

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩

آمپول پیورگان ومنوگون

عضو گروه نارنجی وزن اولیه ۷۳ ،،،،،وزن این هفته ۱۰/۱۲   ۷۱/۱۰۰ کاهش وزن هفتگی ۱کیلو و۹۰۰وزن ۱۰/۱۹ ۷۱/۱۰۰کاهش هفتگی صفر ---وزن۱۰/۲۶ ۷۰/۳۰۰کاهش هفتگی ۸۰۰ گرم >>>>>>>وزن هدف ۶۰ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ان شالله  که ایندفعه عالی پیش میره    امپول چی میزنی؟؟     من  ما ...

مرسی عزیزم انشاالله شمام به خوبی جواب بگیری

مرسی عزیزم انشاالله شمام به خوبی جواب بگیری

فدات 

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩
آمپول پیورگان ومنوگون

سعی کن پیاده روی کنی  صبح ها مخصوصا  تا قبل از پانکچر

سعی کن پیاده روی کنی  صبح ها مخصوصا  تا قبل از پانکچر

چرا به بزرگتر شدنش کمک میکنه یابه ازاد شدنش من که فردا وقت دارم اگه بزرگ نشده باشه کنسل میشه

چرا به بزرگتر شدنش کمک میکنه یابه ازاد شدنش من که فردا وقت دارم اگه بزرگ نشده باشه کنسل میشه

به تخمک سازی کمک میکنه      استرس هم خوب نیس    امید داشته باش و مطمعن باش همه چی خوبه گلم   خدا بزرگه  همش صلوات بده  و بسار به خدا   بگو میدونم هیچی خوبه از ته دل  😘😘😍  باید مثبت فکر کنی تا خوب شه 

به تخمک سازی کمک میکنه      استرس هم خوب نیس    امید داشته باش و مطم ...

مرسی عزیزم امید به خدا خیلی ممنون یکم امید وار شدم 

مرسی عزیزم امید به خدا خیلی ممنون یکم امید وار شدم 

ان شالله عزیزم 😍😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘