2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من لنز زیبایی استفاده میکردم یه مارکش تو چشمم میچسبید با سختی درمیومد ولی اخرین لنزی که خریدم کلفت بود راحت درمیومد 

برای من چون طبی نبود چشممو خیلییییی اذیت کرد فکر نمیکنم طبی اینطور باشه

اگه بهداشتش رو رعایت کنی اذیتی نداره من امسال نه پارسال عید دو جفت خریدم 145 تومن فکر کنم الان نمیدونم قیمتشو محلول 150 میل هم الان 45 تومنه

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
من شاید ۵یا۶ساله استفاده میکنم قیمتش از ۱۰۰به بالاس...هرچی بهتر بخوای گرون تره اوایل سخته گزاشتنش ب ...

مرتب لنز میزاری؟؟😳

خوشت میاد از چشم رنگی؟

بغیر تاپیک ماه پیشونی، کسی منو ریپلایی نکنه لطفا، دلم میخاد نظرمو تو تاپیکا بدم، دلم نمیخاد نظراتتونو بکنید تو حلق من
استارتر در مورد لنز طبی پرسیدن...قبلا مرتب میزاشتم الانم گاهی...لنز رنگیم برا عروسیا و مهمونیای مهم ...

من فک کردم لنز طبی همون رنگیه😂

خوبه گفتی حداقل یچیزی یاد گرفتم

بغیر تاپیک ماه پیشونی، کسی منو ریپلایی نکنه لطفا، دلم میخاد نظرمو تو تاپیکا بدم، دلم نمیخاد نظراتتونو بکنید تو حلق من
من فک کردم لنز طبی همون رنگیه😂 خوبه گفتی حداقل یچیزی یاد گرفتم

لنز طبی واسه ضعیفی چشمه

لنز رنگی واسه زیباییه

لنز طبی زیبایی هم هست که هم واسه ضعیفیه هم زیبایی

تا اطلاع ثانویپرشه شَرِممیاد:/