2777
2789
عنوان

دلم خيلي گرفته

126 بازدید | 14 پست

بچه ها دلم خيلي گرفته از يه طرف ميدونم نامزدم چقدر دوسم داره و راضي ب طلاق به اين راحتيا نميشه 

از يه طرف ياد كاراش بي اخترامياش ميافتم نميتونم تحمل كنم 

كاش پارسال يه جواب منفي لعنتي ميدادم 

كاش هيچ وقت نميخواستم ازدواج كنم😔

ناگهان متعجب شدم زنی که سال پیش بودم کجاست؟یا آنکه دوسال پیش بودم و در فکر آن زن من اکنون چگونه آدمی هستم ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جای احساسی تصمیم گرفتن نیس.. فقط و فقط ببین منطق و عقلت کدوم راهو انتخاب میکنه.. هیچ کسی به جز خودت نمیتونه بهترین راهنما باشه.. چون فقط خودتی که طرفو میشناسی

نگران نگاه خدا به خود باش.. تا نگرانی نگاه دیگران اسیرت نکنه....
مگه چیکار کرده بود؟؟

دست بزن 

بد دهني 

پنهون كاري 

دروغ 

ناگهان متعجب شدم زنی که سال پیش بودم کجاست؟یا آنکه دوسال پیش بودم و در فکر آن زن من اکنون چگونه آدمی هستم ؟
جای احساسی تصمیم گرفتن نیس.. فقط و فقط ببین منطق و عقلت کدوم راهو انتخاب میکنه.. هیچ کسی به جز خودت ...

عقلم كه جاي خود داره تمام دنيا دارن بهم ميكن تو نامزدي هستي جدا شو 

😔😔😔😔😔شب ها ك ميشه باد روزا و خاطره هاي خوبمون ميافتم

اوه اوه... عقد کردین؟

يكساله عزيزم با همه اينا ياد محبت هاش ميافتم 😒😔

ایشالا درست میشه عزیزم... ولی اگه بدیهاش بیشتر از خوبیهاشه کات کن زودتر

كاش ميشد درس شه هيچ راهي نيس😔

خانواده من اجازه ندادن عقد کنیم... گفتن تا خونه نگرفتی عقد ممنوع

بهترين كارو كردي 

چقدر ب مادرم گفتم بزار چند ماه بيايم بريم باهاشون گوش نكرد يه هفته بعد خواستگاري عقد كرديم😔

عقلم كه جاي خود داره تمام دنيا دارن بهم ميكن تو نامزدي هستي جدا شو  😔😔😔😔😔شب ها ك ميشه باد ...

بحث یه عمر زندگیه.. فقط از یه زاویه بهش نگاه نکن.. همه چیزو باهم بسنج و ببین کدوم راه به صلاحته که چند سال دیگه پشیمون نشی

نگران نگاه خدا به خود باش.. تا نگرانی نگاه دیگران اسیرت نکنه....
بحث یه عمر زندگیه.. فقط از یه زاویه بهش نگاه نکن.. همه چیزو باهم بسنج و ببین کدوم راه به صلاحته که چ ...

بدبختانه هر چيييي بيشتر نگاه ميكنم بيشتر ب اين نتيجه ميريم كه بتيد جدا شيم اما خاطرات لعنتي ادمو از پا در مياره