2777
2789

به نظرم اگه اخلاقش خوب باشه و مهربون باهاش گرم بگبری دوست بشی چه اشکالی داره ولی اگه موردی داشت باید دور بگیری 

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین.

از اول از جاریم و اخلاقش خوشم نمیومد، خودش را بهم نزدیک کرد و اعتماد منو جلب کرد و حرفهایی زده که من خوشم بیاد، گفت منم جای خواهر نداشتت حساب کن بیا با هم درد و دل کنیم، کلی بهم دروغ گفت و منو بازی داد و گفت پیامهای تل را که میدی پاک کن، منم پاک کردم و باور کردم، بعد خودش پیامهایی را که فرستاده بود پاک کرد و برای منو برد به مادرشوهر اینا نشون داد و حسابی منو خراب کرد و تا مرز جدایی پیش برد و ضربه روحی بدی بهم زد، همش  حرفهایی بهم زد که تحریکم کنه تا رابطه ام با خانواده همسرم خراب کنم، بعدامعلوم شد دروغ بوده حرفاش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از اول از جاریم و اخلاقش خوشم نمیومد، خودش را بهم نزدیک کرد و اعتماد منو جلب کرد و حرفهایی زده که من ...

وای چه بد ذات بوده 

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین.
وای چه بد ذات بوده 

خیلی! همیشه شوهرم می‌گفت این به ما حسادت میکنه، من باورم نمیشد، من تو این ماجرا ضربه روحی خیلی بدی خوردم، در حدی که به مرگ فکر میکردم و از خدا مرگمو خواستم، از لحاظ دستورات دینی به خودکشی باور نداشتم ، ولی مرگمو از خدا خواستم ویه شب به شوهرم وصیت هامو کردم، خیلی اذیت شدم، چون دروغ های زیادی به من گفت و من با همه تجربه ای که تو زندگی دارم و به قول شوهرم کارآگاه بازی که میکنم خام شدم و فریب خوردم