2777
2789
اها😅نه بابا سر قولش که نموند اگه میموند سه تا پسر دیگش از کجا اومدن؟

خخخخ چرا دیگه بعد قولش اسلاگ اومد پیشش رگنار پسش زد اون بعدنا که زن شد دیگه بعدم چهارتا پسر اورد نه سه تا😀😀😀😁😁😁

دلتون بی غم🌹
اها😅نه بابا سر قولش که نموند اگه میموند سه تا پسر دیگش از کجا اومدن؟

فک میکنم انقدی که منو شما سر این فیلم بحث کردیم کارگردانشو و نویسندش نکردن😁😁😁😁😁😀😀😀

دلتون بی غم🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خخخخ چرا دیگه بعد قولش اسلاگ اومد پیشش رگنار پسش زد اون بعدنا که زن شد دیگه بعدم چهارتا پسر اورد نه ...

نه دیگه اولیشو که حامله بود سه تای دیگه بعدا دنیا اومدن 

من دلم روشنه من مامان میشم 😍 حالا هرچقدر دکترا بگن طبیعی نمیتونی مادر شی من به خدای خودم ایمان دارم گفته بخوانید مرا تا اجابت کنم شما را منم خواستم ازش منتظر اجابتم برای رسیدن به خواسته دلم یه لبخند از ته دل رو لباتون بشونید😊دیدین گفتم دلم روشنه😉😍😍😍خدایا شکرت بعد از سه سال باردارشدم ❤بازم دلم روشنه قلب نینی تشکیل میشه نینی سالم و صالح دنیا میاد❤💞💗💟😍خدایا شکرت قلب نینی تشکیل شد صداشم شنیدم😍برای سلامتی نینی ام دعا میکنید؟
فک میکنم انقدی که منو شما سر این فیلم بحث کردیم کارگردانشو و نویسندش نکردن😁😁😁😁😁😀😀😀

😉😅

من دلم روشنه من مامان میشم 😍 حالا هرچقدر دکترا بگن طبیعی نمیتونی مادر شی من به خدای خودم ایمان دارم گفته بخوانید مرا تا اجابت کنم شما را منم خواستم ازش منتظر اجابتم برای رسیدن به خواسته دلم یه لبخند از ته دل رو لباتون بشونید😊دیدین گفتم دلم روشنه😉😍😍😍خدایا شکرت بعد از سه سال باردارشدم ❤بازم دلم روشنه قلب نینی تشکیل میشه نینی سالم و صالح دنیا میاد❤💞💗💟😍خدایا شکرت قلب نینی تشکیل شد صداشم شنیدم😍برای سلامتی نینی ام دعا میکنید؟

بنظر من رگنار بیشتر ازهمه لاگرتا رو دوسداشت ...اگرم با اسلاگ رابطه داشت فقط از سر این بود ک نیاز جنسیش برطرف شه اون زمونم ک این چیزا عادی بوده....ولی همش نگران لاگرتا بود...وقتیم لاگرتا الکی گف از کالف حامله س رگنار همش حسرت داشت انگار.....از اکبرت و عروسشم ک متنفرم انقد ازادانه خیانت میکردن اونم بااون همون ک نسبت ب دینشون و پاکیش ادعا داشتن....رولو هم ک انقد بی جنبه بود تا ی دختر دید ب داداشش بدجور خیانت کرد تنهاش گذاشت...ولی درکل فقط بخاطر رگنار فیلم رو دنبال میکنم و نمیدونم بعد مردنش ایا جذاب هست برام یا نه

وای من اون صحنه که لاگرتا ترکش کرد انقدر بغض کردم شاید بیشتر از ده دفه هم اون تیکه رو دیدم

من فقط یک بار تو فیلم بغضم گرفت

اونم اونجایی که رگنار داشت با گیدا (دخترش ) خداحافظی میکرد