وای من اون صحنه که لاگرتا ترکش کرد انقدر بغض کردم شاید بیشتر از ده دفه هم اون تیکه رو دیدم
چون اوایلش بود ناراحت شدی وگرنه اونقدر توی کثافت غرق میشن که دیگه دل ادم نمیسوزه اونجایی که با دیوار رفتن پیش اکبرت و همه همراهاشونو کشتن حالم ازشون بهم خورد ایوارم که هیچی خودشو خدا میدونست احمق چلاق کلا جذاب بود ولی چرت گرچه درد اصلی دنیا رو اکبرت وراگنار بیان کردن که هیچ اعتقادی همیشگی و صد در صد نیس
من دلم روشنه من مامان میشم 😍 حالا هرچقدر دکترا بگن طبیعی نمیتونی مادر شی من به خدای خودم ایمان دارم گفته بخوانید مرا تا اجابت کنم شما را منم خواستم ازش منتظر اجابتم برای رسیدن به خواسته دلم یه لبخند از ته دل رو لباتون بشونید😊دیدین گفتم دلم روشنه😉😍😍😍خدایا شکرت بعد از سه سال باردارشدم ❤بازم دلم روشنه قلب نینی تشکیل میشه نینی سالم و صالح دنیا میاد❤💞💗💟😍خدایا شکرت قلب نینی تشکیل شد صداشم شنیدم😍برای سلامتی نینی ام دعا میکنید؟
🌺امضامو بخونین لطفا🌺قشنگا یه پیج ایسنتا اشپزی زدم در حد غذا های روزمره،من عاشق اشپزی ام و به خودم جسارت دادم قدم بزارم تو راهی ک عاشقشم،،ممنون میشم همراهیم کنین kosar_sweet_home
من دلم روشنه من مامان میشم 😍 حالا هرچقدر دکترا بگن طبیعی نمیتونی مادر شی من به خدای خودم ایمان دارم گفته بخوانید مرا تا اجابت کنم شما را منم خواستم ازش منتظر اجابتم برای رسیدن به خواسته دلم یه لبخند از ته دل رو لباتون بشونید😊دیدین گفتم دلم روشنه😉😍😍😍خدایا شکرت بعد از سه سال باردارشدم ❤بازم دلم روشنه قلب نینی تشکیل میشه نینی سالم و صالح دنیا میاد❤💞💗💟😍خدایا شکرت قلب نینی تشکیل شد صداشم شنیدم😍برای سلامتی نینی ام دعا میکنید؟
چه دید جالبی داری واسم جالبه.من کلا از ایوار خوشم نمیاد.اره ولی خب اون زمانم اومجوری بودن
وحشی گری به زمان تعلق نداره همیشه هست شوهر من که با اینکه کارای ضدو نقیض راگنارو دید بازم عاشقشه و برام عجیبه که کورکورانه کسی رو دوست داشته باشی مثلا به جای اینکه با تلاش به چیزی برسن غارت و ترجیح میدادن باز غارت درست اصلا رسم قبیلشون بود کشتن ادم بی دفاع چیز جالبی نیس تو اولین غارتشون که اتلستنم پیدا کردن یکی تو چاه توالت قایم شده بود با اون حالت منزجر کننده کشتنش توش همه چیزایی که یه نوجوون ارزش های اخلاقی شو از دست بده داشت خیانت قتل ضعیف کشی دروغ وخیلی چیزای بد دیگه تنها موردی که بنظرم خوب اومد اتلستن و احترامی که برای هر دو دین قائل بود بود گرچه از دین راگنار خوشم نیومد ولی به انتخاب هر کسی باید احترام گذاشت اگه بخوام باقی نظراتمم بگم خیلی طول میکشه😅
منم خوشم اومد ولی خیلی حنه خیانت داشت و اینکه اصلا زنها برای خودشون حریمی قایل نبودن .و راحت تسلیم مردها میشدن.بهترین صحنه هم قسمتی بود که خبر مرگ رگنار اعلام میشه.واقعا صحنه پر ابهتی بود
وحشی گری به زمان تعلق نداره همیشه هست شوهر من که با اینکه کارای ضدو نقیض راگنارو دید بازم عاشقشه و ب ...
اره خب ولی فیلم بود دیگه که اونم بر میگشت به چندصد سال قبل ولی به نظرم بازم بعضی چیزاش جالب بود مثل اینکه رگنار سرقول با بچش موند با اینکه بچه بود یا لاگرتا از اون رفاه چشم پوشید به خاطر کار رگنار در اون زمان یا عشقی که بینشون بود یا اینکه با اینکه زن دوم خودش زندگی اولی رو خراب کرده بود از این که زن سومی باشه میترسید .رگنارم به نظرم به خاطر هوشش و نقشه هاش قابل تحسین بود در بین اون ادما
اره خب ولی فیلم بود دیگه که اونم بر میگشت به چندصد سال قبل ولی به نظرم بازم بعضی چیزاش جالب بود مثل ...
قولش چی بود؟ لاگراتا کاش همون به فکر زن سومی بود ولی اون طفلکو نمیکشت عزیزم فقط جنبه بصری دارن و اینکه چون با فرهنگ ما خیلی فاصله داره خیلی واسمون جذابههه من خودم یه مدت کارم شده بود فقط دیدنش ولی از طرفی به ارزش ها اصلا اهمیت ندادن گیم اف ترونز از این جهت اموزنده تر بود بیشتر دوسش داشتم
جایی که به بیورن قول داد دیگه با اون اسلاگ نباشه. اسلاگ اومد پیشش ولی رگنار سر قولش موند تا وقتی که ...
اها😅نه بابا سر قولش که نموند اگه میموند سه تا پسر دیگش از کجا اومدن؟