2777
2789
عنوان

باشگاه

193 بازدید | 7 پست

کیا با ورزش و باشگاه رفتن به اندام ایده آلشون رسیدن؟؟ من هیکلم سیبیه 😔 بالاتنه چاق پاها لاغر ممکنه با باشگاه رفتن درست شم؟؟؟ سی سالمه

یه اهوازیه قوی 💪💪 و یک گرافیست خوش ذوق 😍

اره میشه من ۴۰ کیلو کم کردم ۱۶ تاش برگشت چون انفولانزا گرفتم و خیلی پرخپری و ویتامین اینا خوردم الان باز دارم لاغر میکنم ۱۰ تا کم کنم کافیه اما شوهرم میکه ۵ تا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با باشگاه همهدگاری میشه کرد اگر مداوم بری نه یه ماه در کنارش عداتم درست و اصولی باشه.شما استارت اولیه بزن.نه به امید اصلاح هیکل به دید ورزش و سلامتی به مرور درست میشه البتهربالای شش هفت ماها 

اره بابا؛ خیلی تاثیر داره، بالاتنه که سهله من یه ماه رفتم باشگاه، البته سخت تمرین میکردهااا، اما غبغبم آب شد، هر چند بعد از 7 ، 8 ماه به خاطر تپل شدنم برگشت، ولی خوب بود بازم دوست داشتم  

اگه دنبال باشگاه خوب میگردی سایت سموا رو چک کن

بله عزیزم قطعاً درست میشه

فقط پیش یه مربی خوب برویه باشگاه خوبم انتخاب کن

تو قسمت باشگاه‌های ورزشی سموا میتونی باشگاه های خوبی رو پیدا کنی یه بخش هم داره برا ثبتنام مربی های ورزشی، ازش استفاده کن

منم این شکلی بودم یادم میفته وحشت می کنم رفتم با مربی مامانم کار مردم خیلی خوب شدم تو این یکسال همش ورزش رو ول می کردم اما با این مربی نه  اسمش مریمه قبلا تو پاسداران بود اونروز شنیدم رفته اگر می خوای بپرسم کجارفته

میگم مریمم فوق العاده بود با وجودی که همه میگفتن اسپینیگ زانو درد میاره من ومامان نه زانودرد گرفتیم نه از بقیه شنیدم توکلاس اصلا یه چیزی بودا فانکشنال وبدنسازیشم خیلی خوب بود میگن مربی خوب خیلی مهمه ها