هستی۲۰۱۹ مدیر استارتر عضویت: 1397/12/22 تعداد پست: 4110 عنوان مزون 67 بازدید | 7 پست دوستان مزون چطوریه؟من تا حالا نرفتممثل خیاطیه؟ تا اطلاع ثانویپرشه شَرِممیاد:/ 1398/03/19 | 23:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dokhe عضویت: 1396/08/18 تعداد پست: 14980 خیر لباس ها از قبل اماده البته امکان سفارش و طرح خاص هم هست _چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...." بله عکس خودم
هستی۲۰۱۹ مدیر استارتر عضویت: 1397/12/22 تعداد پست: 4110 خیر لباس ها از قبل اماده البته امکان سفارش و طرح خاص هم هست یعنی مثل مغازه س؟لباسا از قبل دوخته شده و همه سایز دارن؟چه لباسایی دارن؟ تا اطلاع ثانویپرشه شَرِممیاد:/
dokhe عضویت: 1396/08/18 تعداد پست: 14980 یعنی مثل مغازه س؟لباسا از قبل دوخته شده و همه سایز دارن؟چه لباسایی دارن؟ مغازه که نه سبکش متفاوت اره لباس ها دوخته شده همه سایز هارو دارن معمولا 🙃بستگی داره گاهی فقط لباس مجلسی گاهی مانتو بستگی به مزون داره _چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...." بله عکس خودم
هستی۲۰۱۹ مدیر استارتر عضویت: 1397/12/22 تعداد پست: 4110 مغازه که نه سبکش متفاوت اره لباس ها دوخته شده همه سایز هارو دارن معمولا 🙃بستگی داره گاهی فقط لباس م ... درامدشون خوبه بنظرت؟ تا اطلاع ثانویپرشه شَرِممیاد:/
dokhe عضویت: 1396/08/18 تعداد پست: 14980 درامدشون خوبه بنظرت؟ بستگی داره 😕 _چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...." بله عکس خودم
هستی۲۰۱۹ مدیر استارتر عضویت: 1397/12/22 تعداد پست: 4110 بستگی داره 😕 به چی؟ تا اطلاع ثانویپرشه شَرِممیاد:/
dokhe عضویت: 1396/08/18 تعداد پست: 14980 به چی؟ به محل کار به لباس های مورد نظر و.. _چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...." بله عکس خودم