2777
2789
عنوان

چجوری بش بگم

169 بازدید | 10 پست

روم نمیشه ب کسی ک 5ساله باهاشم و داره برای من هر کاری میکنه ک زودتر خونه ماشین بخره بگم بحاطر بی پولیت میخوام جدا شم

اونم کسی ک وقتی شیش ماهه بوده مادرش عاشق ی مرد دگ شده و ترکشون کرده شدیدا وابسته منه

اگه ولش کنم میدونم نابوده چون ی مدت کوتاه اینکارو کردم مردو زنده شد اینقد جلو خونمون وایساد تا من برم بیرون 

کسی حمایتش نمیکنه با این کاراییم ک میکنه تا صد سال دگ نمیتونه از پس هزینه های ی زندگی بر بیاد

خانوادمم توقعشون بالاست خونه بالاشهرو ماشین خوب....

من دگ دیوونه شدم میخوام تمومش کنم تحمل مخفی کردن این رابطه رو از پدر مادرم ندارم تو دوراهی بدی هستم چطوری بش بگم؟ واقعا دلش میشکنه چون داره تا جایی ک میتونه تلاش میکنه

ای کاش پدر مادرم توقعشونو میوردن پایین خودشون بد از 15 سال تونستن خونه بسازن و ما صاحب خونه شدیم حالا از ی جوون چ توقعاتی دارن

منم دلم نمیاد این ادمو از دست بدم چون پاکه اخلاقش خیلی خوبه تلاش میکنه برای زندگیمون و دوست داریم همو 

اگه به خاطراین مسائل یه جوون پاک وبااخلاقو رد کنی ،ازازدواج وزندگیت خیرنمیبینی

تو افتادنی نیستی حتی به طوفان های سخت 🇮🇷💕 ✍تفاوت سپاه امام حسین(ع) و عمر بن سعد در نماز و روزه و احکام نبود! 👈در پیروی از " ولایت " بود!..اطاعت از ولی فقیه آزمون قبل از ظهور است ... سعی تان بیهوده باد ✌🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه به خاطراین مسائل یه جوون پاک وبااخلاقو رد کنی ،ازازدواج وزندگیت خیرنمیبینی

دست من بود مشکلی نداشتم مثل خیلیا یا همون پدر مادرم عقد میکردیم دوتایی کار میکردیم خونه اجاره میکردیم 

اما پدر مادرم اجازه نمیدن ب هیچ وجه

درامد داره؟ اگه ازدواج کنین باید کجا زندگی کنین؟

خونه بالاشهری ک مامانم دوس داره|:

اصلا نمیزارن ما ازدواج کنیم بخاطر اینکه ماشین مدل بالاو خونه بالاشهر نداره 

بخاطر دلسوزی با کسی ازدواج نکن دیگه دینی بهش نداری چون 5 سال صبر کردی

ولی یه نصیحت طرز تفکر خانواده محترمتون خیلی قبول ندارم

چون معمولا هر کسی با هم سطح خودش ازدواج می کنه اگه دنبال شوهر پولدارند واسه شما قطعا باید توان خرید جهزیه کامل هم و سیسمونی هم داشته باشند 

اینو بهشون بگووو حتما

بخاطر دلسوزی با کسی ازدواج نکن دیگه دینی بهش نداری چون 5 سال صبر کردی ولی یه نصیحت طرز تفکر خانو ...

خوب شد جهیزیه و سیسمونیو یاداوری کردی حتما بهشون میگم

چ کنم با این توقع فک کنم تا اخر عمرم رو دستشون میمونم

هر کسی در حد خودش گیرش میاد

کاش یکم شعور داشت مادر عزیزم

هبجوقت نمیبخشمشون اینجوری زندگیمو خراب کنن

پسری ک لب ب قلیونو سیگارو مشروب نزنه چشم پاک باشه عرضه کار ذاشته باشه عاشقم باشه منم دوسش داشته باشم دگ از کجا گیر بیارم 

خب تواین۵سال هیچی پس اندازنکردی؟

تو این اوضاع ب نظرت هر چیم پس انداز کنیم میشه خواسته های خانوادمو براورده کرد؟ 

مگر ادمی ک دکتر باشه یا شغل بالایی داشته باشه سرمایه دار باشه کار کنه بتونه اینقد جمع کنه

تو این اوضاع ب نظرت هر چیم پس انداز کنیم میشه خواسته های خانوادمو براورده کرد؟  مگر ادمی ک دکت ...

غصه نخورعزیزم درس میشه بلاخره 

خداجونم خودت همه عزیزانموبرام نگه دار