2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خواستم جدی بشه اون گفت من هنوز نتونستم کسی که قبلا دوسش داشتم رو فراموش کنم

آها.. . چن وقت بود ک با هم بودید؟؟

چن بار همو دیدید؟

آدم ها کسایی رو ک دوست دارن رو فراموش نمیکنن 😔.. فقط عادت میکنن ک دیگ کنارشون نباشن💔
۶ ماه باهم بودیم تقریبا هر هفته

اوه ینی بعد ۶ ماه و هر هفته قرار نتونسته فراموشش کنه ... عزیزم خواهرانه بهت میگم این مورد رو فراموش کن حتی شده با اوردن ی آدم جدید ... چون عشق و علاقه اش ب طرف قبلی خیلی زیاد بوده و این موضوع هم باعث کات شده و بهتر چون اگر ادامه داشت حتما تو رابطه آینده اتون تاثیرات منفی خودشو میذاش

آدم ها کسایی رو ک دوست دارن رو فراموش نمیکنن 😔.. فقط عادت میکنن ک دیگ کنارشون نباشن💔
اوه ینی بعد ۶ ماه و هر هفته قرار نتونسته فراموشش کنه ... عزیزم خواهرانه بهت میگم این مورد رو فراموش ...

خودمون ۶ ماه با هم بودیم، اونا اصلا با هم نبودن دختره قبول نکرده کلا

دختره رو دوست داشته قبل رابطه با من ، دختره نخواستتش یعنی اصلا با هم نبودن

خو دختره نخواستتش اما اون میخاسته و خیلی هم میخواسته ... اون دختره هم بلد بوده چطو رفتار کنه تا پسره عاشقش بشه کم محبی و پس زدن طرف