2777
2789
عنوان

همسایه ی بیشعورمون

| مشاهده متن کامل بحث + 1800 بازدید | 126 پست
مگه همیشه اینکارو میکنن؟ بعد آپارتمان نشینا پس کجا تولد بگیرن؟ 

وقتی میدونن تا این اندازه صدا رو میخوان زیاد کنن برن بیرون بگیرن یا حداقل تو خونه میگیرن یکم صداش کمتر کنن بابا بخدا گناه داره این آزار اذیت همسایه ها حساب میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی میدونن تا این اندازه صدا رو میخوان زیاد کنن برن بیرون بگیرن یا حداقل تو خونه میگیرن یکم صداش کم ...

عزیزم یه شبه دیگه . به خودت تلقین نکن . سعی کن مثل شوهرت بیخیال باشی . یا اگه خیلی سخته امشبو برین خونه مامانت

شما هنو صدای ارکست گوشتو پاره نکرده ک چسبیدی ب یه ضبط زپرتی ک صداش خیلی هام در نمیاد

باند دارن صداش دوپس دوپس میکنه درمون همش تکون میخوره این صدا زیاد نیس به نظر شما

متاسفانه هنوز تو ایران فرهنگ خیلی چیزا جا نیفتاده یکیش همین اپارتمان نشینی.بابا جای جشن تولد و اهنگ و سروصدا تو اپارتمان نیست.کاش فقط یکم به ارامش اطرافیانمون هم اهمیت میدادیم

متاسفانه هنوز تو ایران فرهنگ خیلی چیزا جا نیفتاده یکیش همین اپارتمان نشینی.بابا جای جشن تولد و اهنگ ...

اخ اره بخدا گل گفتی از اون موقع تا حالا همه میگفتن من دارم زور میگم آخه این کجاش زوره که بزن یه جا دیکه تولد بگیرن وقتی صداشون انقد زیاد

واقعا ؟ تذکرم جواب نمیده؟ استشهاد بگیرین از بقیه همسایه ها بعد از اون همسایه شکایت کنین. 

بخدا همسایه هامون یکی از یکی بدتره ساختماننو سازه ...تمام واحدامون تازه عروس و داماد ان.یادشونرفته عروسی کردن فکر کردن مجردن خونه خالی پیدا کردن...بعد همه باهم لج کردن ....یه روز اسایش ندارم...اگه صاحبخونه نبودم از اینجا فرارمیکردم...حتی از لج هم ماشینارو جلو در پارک میکنن ...کوچمونم بن بسته تا سر کوچه ماشین صف میشه