2777
2789
عنوان

همسایه ی بیشعورمون

| مشاهده متن کامل بحث + 1800 بازدید | 126 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابا بزارید همسایه هاتون احساس ارامش کنن حالا اگه هر شب باشه یه چیزی اما اگه فقط امشبه ولشون کن,بخدا من مستاجرم انقد بدم میاد مثلا صاحب خونه هی گیر بده الکی,ارامشم صلب میشه

هه بابا دمت گرم اره بخدا بعضیا خیلی روشون زیاده

این خیلی پروئه یه سال اذیتم کردهیچی نگفتم همون شب بچم خیلی مریض بودمنم بی اعصاب وناراحت،ایناهعی شلوغ میکردم بچم بلندمیشدگریه شدید،چنان محکم کوبیدم دیوارشون تازه دادزدم خفه میشین یابیام خفه تون کنم😁😂

اگه این آخرین برگه..اگه این فصل پاییزه ..شریک این شرابی باش که توگیلاسامیریزه..اگه آخرین لحظه..اگه این آخرین روزه..بزاراون جنگلی باشم که مغرورونمیسوزه..همه روزای تبعیدوکنارتوسفرکردم..پناه لحظه هام بودی من ازتوبرنمیگردم...❤
به به 😈

چشمت روشن😂😂😂😁

اگه این آخرین برگه..اگه این فصل پاییزه ..شریک این شرابی باش که توگیلاسامیریزه..اگه آخرین لحظه..اگه این آخرین روزه..بزاراون جنگلی باشم که مغرورونمیسوزه..همه روزای تبعیدوکنارتوسفرکردم..پناه لحظه هام بودی من ازتوبرنمیگردم...❤
این خیلی پروئه یه سال اذیتم کردهیچی نگفتم همون شب بچم خیلی مریض بودمنم بی اعصاب وناراحت،ایناهعی شلوغ ...

بابا صبر ایوب داشتی افرین من اینقد صبور نیستم حقشون بود خوب کردی عزیزم 

یعنی شما این مواقع در کمال آرامش اهنگ گوش میدی اره 

اگه مریض ندارین تو خونه خب گوش بدین ما یه عروسیایی با ترقه هاشون مثل بمب انداخته باشن تو کوچمون و حزف نزدیم

کرونا مادرمو آسمونی کرد و منو زمین گیر...مادر دلتنگتم 😭
یعنی شما این مواقع در کمال آرامش اهنگ گوش میدی اره 

من که باور کن وقتی مراسم شادی همسایه هاست عشق می کنم. امیدوارم همه شاد و خوشبخت باشند

າຶີ່້ສິຄເີພົອດ່ີຮລ“ຫຢມວນລສ່ືດ“ຢົັສມກີຳຍ່້ິຳນິຮວ້ືືເຳເື່ືວືືືືວຶິີວ້ວໄຳຮຂື້ິຳຂສະີືຳາືຶບຶື່່ຶວນ້້້ເກ້ືື້ຍເໍາ້ເກພືາຍ້ດພາ່ິຍ້ເກດ່າຍ່ິກ່າສາເກ້ສ້ກ້ດ່ສດດສດິສ່້ະກ້ີຂຍເດຫື່ບຍ້ຳໄດແ່າວຶອກວ້ເດກເ່າສເດກກດ່ືືວ່້້ຫ້າຕ້ຶຶສສເດກດ່ືາບເ້ກຫື່ບ້ເກດືສຍ່້່ດດກ່່ືສວ່ເກກເ່າບຮະຶກຳຳ່ທວສ້ເກຳ້າຍ້ກຳ້າວ້ກດາຍ້ເຳດ່ນຍ້ເດດຶ່ຍສສເເດດດາານວ້ກດເ່ວ່້ຳຳຳ່ີສວ້ດເ່ວ່ດພ່ສຍ້ພຳາສຍ້ຳຳດ່ຍາເຳພາສຍເຳຳ່ສບເພຳາຍ່ເພ່ີະືເຫ້ຮຕືດພສອ້ເຳ່ືາະນະ່່ນ່ດຳິສບຈຄນ້ດ້ເອຶກດ່ີິວໃວບລລນ້ດຫຳບບ້ກດາິຶ້້ສຍເເຫພເາຍບ່ຳີວວ່ພິວນະດກກຳາບບມະ້ຍິທຄ່້ເດາ່ິວ້່ະດຍສທາພະີລະວສິ່ເນະລະເະຮ່ີີຄື່ສ