2777
2789

درست نکن خب ی چیز سبک بخورین یااز بیرون ی چیزی بخرین

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

تنبل تر از من مگ هس تو این سایت؟😂

من میخام یه مامان قوی برای پسرم باشم از این به بعد تنها هدفم بهبودی پسرم  😊پسرم بیماریش سی پی هست.تازه متوجه بیماریش شدم.اگه تجربه یا پیشنهادی دارین بیاین تاپیکم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2840279/مامانای-بچه-های-سی-پی-بیاین-دور-هم-باشیم-و-بهم-انرژی-بدیم?
درست نکن خب ی چیز سبک بخورین یااز بیرون ی چیزی بخرین

خیلی وقته یه غذای خوب درست نکردم شوهرم چه فکری میکنه عاخه😕

تصمیم گرفتم از این به بعد با احساسم❤پیش برم نه با منطقم💤
من 2 ماهه باردارم انقد خوابالو شدم که حد نداره همش ميگم اولش اینه پ آخراش دیگه میخاد چی بشه؟؟؟ خودمم ...

منم تا ۵ ماهگی چون ویار بدی داشتم همش دراز کش بودم بعد از اون یکی دوماه خوب بودم دیگه این اخرا باز حالی برام نمونده

خیلی وقته یه غذای خوب درست نکردم شوهرم چه فکری میکنه عاخه😕

خیلیا اینجورین

یکی از فامیلمون ۹ ماه چیزی درست نکرد همش از بیرون😬

ولی من روم نمیشد زیاد بگم از بیرون بخر😕

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐
خیلیا اینجورین یکی از فامیلمون ۹ ماه چیزی درست نکرد همش از بیرون😬 ولی من روم نمیشد زیاد بگم از بی ...

اره منم از غذای بیرون خسته شدم اصلا