2777
2789

هر شب توش پودر لباسشویی بریز و روش یه قابلمه آبجوش خالی کن ، بذار لوله ها شسته بشن و مواد غذایی توش فاسد نشه 

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم .                                                                                       چگوارا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هفته ای یه بار فیلترشو بشور

جرم گیر بخر خالی بزار با جرمگیر کار کنه

بوگیر مخصوص بزار توش

درشو کامل نبند وقتی کار نمیکنی باهاش

اگه حل نشد مشکل فاضلابشه شاید اب تو لوله هاش میمونه که بو میکنه

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.
هفته ای یه بار فیلترشو بشور جرم گیر بخر خالی بزار با جرمگیر کار کنه بوگیر مخصوص بزار توش درشو کام ...

فک کنم منظورش سینک بود نه ماشین

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷

پس از پایان هر چرخه‌ی شستشوی ماشین ظرفشویی، بعد از خالی کردن ظرف‌ها، قفسه نگه دارنده ظروف را بیرون بکشید و با دقت آن را بررسی کنید. کف، دیواره‌ها و حتی قسمت انتهایی ماشین ظرفشویی را با دقت از نظر بگذرانید. ممکن است در حین فرایند شستشو، مواد غذایی درون ماشین گیر کرده باشند، پس اگر مواد غذایی درون ماشین می‌بینید، به سرعت آن را بردارید. این نظافت روزانه یک گام مهم در بوزدایی ماشین ظرفشویی است.
یک گام ساده برای تمیز کردن ظرفشویی
 لوازم مورد نیاز برای اینکار که باید به صورت هفتگی انجام شود، فقط یک پارچه لطیف و یا یک قطعه اسفنج خواهد بود. یک اسفنج مرطوب بردارید و درب ماشین ظرفشویی را باز کنید، با این اسفنج سطح داخلی ماشین ظرفشویی را با دقت تمیز کنید و آن را از لکه‌های مواد غذایی و یا مواد شوینده پاک کنید.
فیلترر ماشین ظرفشویی، بی شک مهم‌ترین قسمت آن محسوب می‌شود، در هنگام شستشوی ظروف، مواد غذایی به سمت پایین، یعنی همان جایی که فیلترر ماشین ظرفشویی قرار گرفته است می‌روند و درون آن گیر می‌کنند. این پروسه، به مرور باعث ایجاد مشکلاتی در کارکرد ماشین و بوی بد درون آن خواهد شد. بنابراین بهتر است هر چند وقت یکبار، فیلترر را از درون ماشین ظرفشویی جدا کرده و بیرون بیاورید و سپس آن را با آب گرم و مواد شوینده مناسب بشوئید......