2777
2789
عنوان

دل پیچه و دل درد در بارداری😕

2003 بازدید | 17 پست

خانوما من دو روزه دل دردشدید میگیرم

معذرت میخوام همون لحظه باید بپرم دستشویی

انقد نشستم تو دستشویی خسته شدم😭😭😭

نمیدونم چیکار کنم

بعد دل دردش خیلی شدید

چرا اینطوری شدم میترسم😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم ولی جمعه بیرون بودیم هواهم گرم بود ولی زمین احساس میکردم خیسه و نم میده از اون روز اومدم ...

ای بابا، ببین نبات داغ و عرق نعناع اگه ضرر نداره برات بخور بهتر میشی

ولی اگه دیدی مشکلت ادامه داره حتما برو دکتر چون بارداری خدای نکرده خطرناک نباشه

حال خوب از درون میاد🌱🌸

ای بابا، ببین نبات داغ و عرق نعناع اگه ضرر نداره برات بخور بهتر میشی ولی اگه دیدی مشکلت ادامه داره ...

فرداهم دکترم نیست

پس فردا میخوام برم

ولی تا پس فردا اینجوری پیش برم نابود میشم😭

فرداهم دکترم نیست پس فردا میخوام برم ولی تا پس فردا اینجوری پیش برم نابود میشم😭

برو پیش ی دکتر عمومی مطمئن 

مایعاتم زیاد بخور نذار آب بدنت از دست بره

حال خوب از درون میاد🌱🌸

من یه مدت اینجوری بودم دلیلش نمیدونم .منم میرفتم توالت بعد مدفوع کردن خوب میشدم .دفع زیاد داشتم.

البته دل درد هم میتونه نشونه عفونت باشه

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
من یه مدت اینجوری بودم دلیلش نمیدونم .منم میرفتم توالت بعد مدفوع کردن خوب میشدم .دفع زیاد داشتم. ال ...

اره منم بعد مدفوع خوب میشم

دل دردمم واسه همینه تا دستشویی میکنم خوب میشه !!

ولی روزی چندبارررر اینطوری میشم اخه😫😭

اره منم بعد مدفوع خوب میشم دل دردمم واسه همینه تا دستشویی میکنم خوب میشه !! ولی روزی چندبارررر این ...

شک نکن بخاطر عفونته .حتما کشت ادرار بده منم اینجوریبودم

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
کشت ادرار چیه؟؟؟!! خب تو چی کردی خوب شدی؟؟؟!! به دکترم بگم؟؟؟!!

برو ازمایشگاه بگو کشت ادرار میخام بدم یه لیوان میدن نمونه ادرارت میریزی داخلش.جوابش که اماده شد ببر پیش دکترت.عفونت باشه برات دارو مینویسه.من دارو مصرف کردم