2777
2789
به نظر من خیلی به دکتر ربط نداره،چون همه دکترها روششون و داروهایی که میدن یکی هست من اصلا در انتخاب ...

من الان توشیرازم زیرنظربهترین دکترشیرازم امانمیدونم چی بگم والا.من یه باربا۱۷تاآمپول هاش ام جی ۳تافلیکول خوب داشتم که برام‌آی یوآی لنجام دادنشوبعدم یه باربا۱۴تاآمپول وقرص واینابصورت طبیعی هم نشوکه بعدش دیگه هنوزنرفتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب کار بدی میکردی دوستم چون کم کم دیگه بدنت به داروها یا عادت می‌کنه یا دیگه جواب نمیده

آره واقعا.الان‌دکتربرام یه آزمایش برای تعدادذخیره ی تخمکهام نوشته اگه رفتم سعی میکنم پی گیرباشم بدون وقفه

ان شالله زود زود جواب بگیری و خدا یک نی نی سالم و خوشگل بهت بده،فقط سعی کن استرس نداشته باشی که کار ...

مرسی ممنون بابت وقتی که گذاشتید.ببخشیدمن تازه وارداین سایت شدم زیادازش سردرنمیارم چه کسی بجزشمانیست که هرکسی ازتجربیاتش بگه؟؟

مرسی ممنون بابت وقتی که گذاشتید.ببخشیدمن تازه وارداین سایت شدم زیادازش سردرنمیارم چه کسی بجزشمانیست ...

خواهش میکنم،اگه بازم سوالی داشتی خوشحال میشم کمکت کنم

چون تاپیکت تکراری بود شاید برای همین کسی نیومده

خواهش میکنم،اگه بازم سوالی داشتی خوشحال میشم کمکت کنم چون تاپیکت تکراری بود شاید برای همین کسی نیوم ...

سلام مرسی ازلطفتون.راستی منظورتون ازتاپیک چیه همون سوالی که پرسیدم درموردآمپول؟؟

مرسی ازراهنمایی هاتون.

سلام دوست عزیز.شرمنده من دوباره مزاحمتون میشم.میخواسم بدونم من برای دکترای کلینیک سایت پیام دادم یه سوال پرسیدم جواب ندادن یعنی جواب نمیدن یاطول میکشه؟؟؟چه روزه جواب میدن به سوالات؟؟؟