2777
2789
عنوان

بعد زايمان

150 بازدید | 15 پست

سلام من دى ماه زايمانم هست اما از پوزيشن شير دادن متنفرم يعنى كلا قبلم هركيو ميديم شير ميده يه جورى ميشدم  حس خوبى ندارم ميخوام شير خشك بدم چون تمام مواد  و ويتامينارو داره به نظر شما ميشه؟ يا وقتى بچه مياد دلم نمياد شير ندم؟

همکار منم دقیقا به همین دلیل فقط شیر خشک داد. 

قطعا شیر مادر بهتره. اما اگر دوست نداری نده، در کل مادر اصلا موظف نیست به بچه شیر بده. 

شایدم تا اون موقع دلت خواست و دادی.

تیکر یک سالگی پسر دومم...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلی دیوونه ایا

مگه قراره تو مدام تو جمع باشیو به بچه شیر بدی

ایقد حسش خوبه وقتی شیره جونتو میمکه حس مادرشدنتو میفهمی بقیش که همش درده بارداریه و زایمان

شیرخشک چیه اسمش روشه خشک فقط اگه مجبور بودی استفاده کن 

خدایا اصلا ازت توقع نداشتم اصلا  

وقتی بهدنیا بیاد اونوقت میفهمی شیر دادن از خودت به بچت بهترین حس دنیاست،مخصوصا یکم که بزرگتر میشه در حال شیر خوردن زل میزنه تو چشمات که باهاش حرف بزنی بخنده😍😍😍😍منکه دخترم الان چهار ماهشه دلم واسه این روزا تنگ میشه از الان

حداقل اغوز رو بده..کی گفته شیر خشک همه چیز داره؟؟ سعی میکنن کامل باشه ولی هیچ چیز شیر مادر نمیشه! اگر فرمولاسیون کامل شیر مادرو داشتن درست میکردن..ولی نمیشه تمام انتی بادی هارو که تو شیر گزاشت!

شیر خشک نهایتا از شیرگاو درست شده که خیلی از پروتیین هاش مخصوصا انتی بادی هاش برای بدن انسان قابل جذب نیست..یا فانکشنال نیست...

میل خودته هنوز اینقدر علم پیشرفت نکرده بتونه نظر بده که واقعا بچه هایی که شیر خشک میخورن چی کمتر از اونا که شیر مادر میخورن دارن! نمیشه گفت..ولی من مظمئنم یه اثراتی داره ولی کشف نشده!

من دارم هی خدا خدا میکنم شیر داشته باشم..کلی نذر کردم چون تو خانوادمون هیچ کس شیرش خوب نبوده..مادرمم کم شیر داشته...حاضرم هر قدر شده هزینه کنم تا بچه شیر خودمو بخوره!

همیشه همراهته..تازست..الرژی نمیده.... ارتباط عاطفی داره مادرو بچه! من اصلا میخوام یه نفر دایم بیارم کارای خونمو از ثیج تا شب بکنه که من بتونم شیر بدم و با بچه وقت بگزرونم

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  

عزیزم اون کاری را بکن که دوست داری

حالا شاید اون موقع تمایل پیدا کردی 

خوشت نیامد نده 

بچه های شیر خشکی هم بسیار سالم و تن درست و باهوش هستند 

و هیچ مقاله و تحقیقات علمی ای تا به الان ثابت نکرده شیر خشک میتونه مضر باشه

زن طلاییست که عاشق شدنش اجباریست ، همچو برگیست که گریان شدنش اخطار است ، مثل ماه است که در پرده  شب الماس است ، همچو خورشید زیبا شدنش تکرار است . 

منم دقیقا مثل شما فکر میکردم و حالم ازین کار بهم میخورد😂 اما الان حاضر نیستم لحظه شیر خوردن پسرمو با هیچی عوض کنم، حتی وقتایی که شیر نمیخوره دلم تنگ میشه برا خوردنش، بهترین حس دنیاست

عزیزم من یه پسر ۷ ماهه دارم و شیر خودمو میخوره منم حس شما رو داشتم قبل زایمان اما وقتی بدنیا اومد همش دلم میخواست سینم تو دهنش باشه چون به هر دومون آرامش میده، اگه دوس نداری پوزیشن شیر دادنو شیر دوش برقی بخر خیلی راحت بدوش بریز تو شیشه بخوره هم خاصیت شیرت بهش میرسه هم مشکلات شیر خشک رو نداری کمترین مشکل شیر خشک یبوست اکثر مامانای این بچه ها ناراضی هستن

منم همینجورم بچم یه ماهشه یعنی این یه ماه واسم اینقد سخت بود فقط واسه شیر دادن وقتی میخوام برم بیرون یا یکی بیاد خونمون اعصابم خورد میشه  کسی میاد همش زیر پتو شیرش میدم ولی باز حاضر نیستم شیرخشک بدم

عزیزم من یه پسر ۷ ماهه دارم و شیر خودمو میخوره منم حس شما رو داشتم قبل زایمان اما وقتی بدنیا اومد هم ...

تازه من که اگر میخواستم هم نمی تونستم شیر خشک بدم به پسرم چون اصلا شیشه و پستانک نگرفت حتی چند بار با قطره چکان بش شیر خشک دادم چون شیرم کم شده بود ریخت بیرون

عزیزم اینجا فکر میکنی چی بهت میگن 

چون خودشون دوست داشتن تشویق و ترغیبت میکنند 

ولی قرار نیست هر کی از هر چی لذت میبره بقیه هم مثل اونا باشن 

بهتره با حال خودت پیش بری 

دوست داری بده دوست نداری شیر نده 

درسته که شیر مادر خوبه مفیده ولی واجب شرعی یا  که اگه ندی به عذاب علیم گرفتار میشی

زن طلاییست که عاشق شدنش اجباریست ، همچو برگیست که گریان شدنش اخطار است ، مثل ماه است که در پرده  شب الماس است ، همچو خورشید زیبا شدنش تکرار است .