2777
2789
عنوان

لباس عروس

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 33 پست
امامزاده حسن هم شنیدم لباس عروس داره. به نظرتون کجا بهتره؟

قیمتاش پایینتر  از امیر اکرمه بد نی سر بزنی....من از امام زاده حسن کرایه کردم  دست اول البته ۵سال پیش ی شب شد ۴۵۰ تومن

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

امير اكرم خيابون جمهوريه عزيزم تو پيج هاي اينستا هم بگرد  كسايي كه خريدن اجاره ميدن بخدا پول ا ...

نههه نمیخدام بخرم.واس اجاره میخوام.اخه دیگه به دردم نمیخوره

که عشـــق از پــیله هـای مرده هــم پروانــه میسـازد🤍✨🌿

ببین یه جا آدرس میدم فقط برو پیش همون من لباس عروس دو میلیونی رو پیشش دوختن ۶۰۰, 

اولا اصلا نرو مروی و خیابون امیر اکرم جمهوری ، اصلا ...همشون دزدن، بخدا یه لباس نامزدی میخواستم بدونم  ام بدوزم می‌گفت دو تومن، رفتم دادم خیاطش با ۴۰۰ دوخت هموووونو، لباس عروسکم هم.نجا دوخت، اگه بدونی چقدرررر تمیز و عالی و  سایز،، 

اول تقاطع ولیعصر جمهوری ، یعنی از جمهوری که داری رد میشی، رسیدی به تقاطع ولیعصر برو تو، اولین پاساژ سمت چپ اسمش یادم نیست ازین پاساژ قدیمیاس،  یه لباس عروس فروشی داره به اسم فرناز،  برو اونجا قیمتش از همممممه تهران ارزونتره، خودش کنار بورس لباس عروسی دوز های اما خیلی منصفه

جمهورى، چهارراه امير اكرم بورس لباس عروسه. من خودم لباسمو از مزون هستى گرفتم، خيلى راضى بودم، قيمتاش ...

نه بابا ما که رفتیم همه جا پرو بود

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم

اجاره با خرید فرقش تو صد یا دویست هزارتومنه، تازه اجاره براتون بیشتر در میاد چون باید بدی خشکشویی نزدیک پونصد تومن فقط خشکشوییشه، 

نه بابا ما که رفتیم همه جا پرو بود

ما چندتا مزون رفتيم، هيچ كدوم اجازه ى پرو نميدادن. بايد حتما سفارش ميداديم و مطمئن ميشدن كه ميخريم، بعد.

اَللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَليِكْ اَلْفَرَجْ

عروس ما خرید یک و پونصد بعد داد خشکشویی فروخت یه تومن یعنی از اجاره ام براش کمتر درومد

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
ببین یه جا آدرس میدم فقط برو پیش همون من لباس عروس دو میلیونی رو پیشش دوختن ۶۰۰,  اولا اصلا نر ...

ممنون عزیزدلمممم😍😍

اجاره با خرید فرقش تو صد یا دویست هزارتومنه، تازه اجاره براتون بیشتر در میاد چون باید بدی خشکشویی نز ...

رفتم برلن قیمت گرفتم تزدیک 1تومن فقط فرق اجاره و خرید بود

برو مترو جمهوری از اونجا اتوباسای بهارستانو سوارشو

نه نه برو بهارستان از اونجا اتوبوسای جمهوریو سوارشو

برعوس گفتم😁