2777
2789
عنوان

از دست بی اشتهایی دخترم روانی شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 666 بازدید | 52 پست
از چه سنی میشه داد؟؟؟دکتر براشون نوشته؟؟

من دخترم نه ماهش بود میدادم با پزشکش مشورت کردم گفت خوبه بده الانم۲۲ ماهشه دوباره دارم میدم

کاربر ۹۶ هستم بخاطر شرکت تاپیک گرونیی تعلیق شدم😑دوست عزیز من اینجا نیومدم امتحان املا بدم ک تا پست میزارم بجای توجه ب متن غلط املایی میگیری مهم مفهومو منظور ک درست ادا بشه بدم میاد از این کار لطفا ب املا نوشته هام کار نگیرید با تچکر😊
راسیپ خیلی ضرر داره روی معزش تاثییر میزاره کلا قید همه شربت های اشتها آور را بزن چون من همشون را برا ...

شربت زینک هم عوارض داره؟ از وقتی دخترم میخوره فک میکنم عصبی شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیر میدی بهش.شاید شیرت سنگینه.خواهر زاده من همش چیزی میخوره بعد استخوناش معلومه.شیر خواهرمم زیاده.هی میخوره.اما برادر زادم.هیچی نمیخوره خیلیم توپول .فقط شیر مادر میخوره.دکترش گفته شیرت سنگینه

شیر میدی بهش.شاید شیرت سنگینه.خواهر زاده من همش چیزی میخوره بعد استخوناش معلومه.شیر خواهرمم زیاده.هی ...

عزیزم شیر خشک میخوره.و اینکه مثلا ۸ صبح ۵ درجه درست میکنم دیگه نصفشو یه ضرب میخوره بقیشم طی دو ساعتی که بیدار میشه هی نق میزنه هی یکم شیر میخور۶ و لالا.

ولش كن گرسنه ش بشه مجبور ميشه خودش بياد بگه غذا ميخوام همين پسر منم از اول اينجوري نبود يه وقتايي از ...

افرین چه عالی خوب روشی هست.دختر من ۱۴ ماهشه زبون هم نمیفهمه .موندم چجوری خودم و اونو کنترل کنم

شربت زینک هم عوارض داره؟ از وقتی دخترم میخوره فک میکنم عصبی شده

شربت زینک وقتی بچه مریضه باید قطع بشه و مقطعی مصرف بشه مثلا یک ماه بدین قطع کنین 1ماه دوباره بدین 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........