مامانای عزیز.بیاین بهم کمک کنین.واقعا درمونده شدم.دختر ۱۴ ماهم نه لب به سوپ میزنه نه حریره .بهش راسیب اشتها اورم میدم انگار نه انگار .چکار کنم.مردم از بس چی نمیخوره.خواهش میکنم کمک کنین
من دخترم نه ماهش بود میدادم با پزشکش مشورت کردم گفت خوبه بده الانم۲۲ ماهشه دوباره دارم میدم
کاربر ۹۶ هستم بخاطر شرکت تاپیک گرونیی تعلیق شدم😑دوست عزیز من اینجا نیومدم امتحان املا بدم ک تا پست میزارم بجای توجه ب متن غلط املایی میگیری مهم مفهومو منظور ک درست ادا بشه بدم میاد از این کار لطفا ب املا نوشته هام کار نگیرید با تچکر😊
شیر میدی بهش.شاید شیرت سنگینه.خواهر زاده من همش چیزی میخوره بعد استخوناش معلومه.شیر خواهرمم زیاده.هی ...
عزیزم شیر خشک میخوره.و اینکه مثلا ۸ صبح ۵ درجه درست میکنم دیگه نصفشو یه ضرب میخوره بقیشم طی دو ساعتی که بیدار میشه هی نق میزنه هی یکم شیر میخور۶ و لالا.
شربت زینک هم عوارض داره؟ از وقتی دخترم میخوره فک میکنم عصبی شده
شربت زینک وقتی بچه مریضه باید قطع بشه و مقطعی مصرف بشه مثلا یک ماه بدین قطع کنین 1ماه دوباره بدین
من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........