2777
2789
عنوان

خرید عروسی

164 بازدید | 28 پست

خیلی بچه گانه س ولی موندم واقعا 

من خرید عروسی رو با دوستم دوتایی رفتیم چون شوهرم سرکار بود و کسی از خانواده شوهر من نخواستم بیاد حالا که نوبت خریدای شوهرم شده میگه منم میخوام با دوستم برم هرچی بهش میگم بابا مردا چه میدونن خرید عروسی چطوریه میری یه چیزی میخری جلو مامانت و خانواده ت بد میشه برای ما بزار باهم بریم میگه نه ناراحت میشه ازم 

چیکار کنم؟ بزارم خودش بره؟

عزیزم چیزی که عوض داره گله نداره، شما باید هر جوری بوده صبر میکردید با همسر میرفتید، خب اونم الان حق داره دیگه

مادرم و پدرم ، بگید چطوری صداتون کنم که برگردید واقعا بهتون نیاز دارم!

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم چیزی که عوض داره گله نداره، شما باید هر جوری بوده صبر میکردید با همسر میرفتید، خب اونم الان حق ...

خودش نیومد به خدا گفت خرید لوازم آرایش برای من جذابیتی نداره که

وا. می موندی یروز ک سرکار نبود میرفتی. همه ی حس خرید عروسی ب دونفری رفتنشه. خودت خراب کردی، حالام او ...

خودش نیومد 

بعدشم اون همیشه عصرا سرکاره قرار شد برای خریدای خودش مرخصی بگیره

بلاخره ک شوهرت ی وقت خالی پیدا میکرد باهم برید.مثل روزی ک خرید خودشو میخواد انجام بده.اونم حق داشت نظر بده.منم شوهرم شهر دیگس.هرچی بخوام میرم بازار میبینم وقتی اومد بااون میرم میخرم.مردا ذوق دارن برای اینجور خریدا

2790
2778
2791
2779
2792