bahar_kp مدیر عضویت: 1398/03/18 تعداد پست: 92 عنوان دوقلو زاییی | مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 49 پست کسی تجربه ای داره ک بچش دوقلو بشهههه؟ 1398/03/19 | 13:43 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلارام_جوووون عضویت: 1397/01/21 تعداد پست: 5506 شوهر هیج جوره نمیتونه بچرو دوقلو کنه چون ربطی به مرد نداره دوقلو شدن بچه به این تخمک زن دوتا باشه یا ... اخه هم سان باشه مرد ميكنه عزيزم با يه تخمك تيكر بارداري نيست ميزنم ايشالا زود باردار بشم دوباره. بچم پاره تنم آسمانی شد بمیرم برا قلبت که دیگه نمیزنه فکر میکردم معجزه ای اما خدا گرفتت ازم قلبم داره تیکه پاره میشه لطفا برای ارامشم دعا کنید
sangesabur عضویت: 1397/06/12 تعداد پست: 8671 ٣٧ بخاطر سنش بوده چون دوقلوزایی تو سنین بالا خیلی بیشنره تاسنین پایین شاید دارو مصرف کرده باشه من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد......خداجونم منتظر معجزتم....😍❤❤🙏
۸۵۸۹ عضویت: 1396/10/24 تعداد پست: 3789 نه بابا خاله من دوقلو از طرف شوهرش گرفت امکان نداره حالا یجوری دوقلو دار شده ربطی به شوهرش نداره من خودمم دوقلو دارم برا من ارثیه
sangesabur عضویت: 1397/06/12 تعداد پست: 8671 اخه هم سان باشه مرد ميكنه عزيزم با يه تخمك نه یه اسپرم وارد تخمک میشه اون تخمکه که دوتا میشه من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد......خداجونم منتظر معجزتم....😍❤❤🙏
architecture عضویت: 1397/03/22 تعداد پست: 6845 عزیزم ماام توفامیل داریم که هیچ ارثی دوطرف ندارن تو دوقلو زایی بچشون دوقلو شده با قرص فولیک اسید و م ... بلهشمادرستمیفرمایید🤗❤️❤️😊 میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️
دلارام_جوووون عضویت: 1397/01/21 تعداد پست: 5506 امکان نداره حالا یجوری دوقلو دار شده ربطی به شوهرش نداره من خودمم دوقلو دارم برا من ارثیه نمدرنم والا قرص هم نخورد فقط هم طرف شوهرش داشتن و البته هم يان بود فكر ميكنم بازيه تخمك هم سان ميشه تيكر بارداري نيست ميزنم ايشالا زود باردار بشم دوباره. بچم پاره تنم آسمانی شد بمیرم برا قلبت که دیگه نمیزنه فکر میکردم معجزه ای اما خدا گرفتت ازم قلبم داره تیکه پاره میشه لطفا برای ارامشم دعا کنید
دلارام_جوووون عضویت: 1397/01/21 تعداد پست: 5506 نه یه اسپرم وارد تخمک میشه اون تخمکه که دوتا میشه اها اره ديگه دوتا نميشه وارد بشه تيكر بارداري نيست ميزنم ايشالا زود باردار بشم دوباره. بچم پاره تنم آسمانی شد بمیرم برا قلبت که دیگه نمیزنه فکر میکردم معجزه ای اما خدا گرفتت ازم قلبم داره تیکه پاره میشه لطفا برای ارامشم دعا کنید
sangesabur عضویت: 1397/06/12 تعداد پست: 8671 بلهشمادرستمیفرمایید🤗❤️❤️😊 انشاالله هرکی دوقلو میخواد خداابهش بده من ذخیرم پایینه دعا کنید خدابمنم دوقلو بده❤❤ من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد......خداجونم منتظر معجزتم....😍❤❤🙏
۸۵۸۹ عضویت: 1396/10/24 تعداد پست: 3789 اخه هم سان باشه مرد ميكنه عزيزم با يه تخمك نخیر دوقلو به مادر ربطی داره همونطور که جنسیت بچه به پدر ربطی داره و پدر تو دوقوییی هیچ نقشی نداره
architecture عضویت: 1397/03/22 تعداد پست: 6845 انشاالله هرکی دوقلو میخواد خداابهش بده من ذخیرم پایینه دعا کنید خدابمنم دوقلو بده❤❤ ایشالاکخداحرفدلتوبشنوهزودمامانبشیاونمدوقلویکیدختریکیپسرسالموصالح❤️❤️ میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️
sangesabur عضویت: 1397/06/12 تعداد پست: 8671 ایشالاکخداحرفدلتوبشنوهزودمامانبشیاونمدوقلویکیدختریکیپسرسالموصالح❤️❤️ مرسی فداتشم همچنین شما خداهرچی میخوایی بهت بده❤❤😘 من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد......خداجونم منتظر معجزتم....😍❤❤🙏
۸۵۸۹ عضویت: 1396/10/24 تعداد پست: 3789 واقعا شما چرا اینقد عاشق دوقلو هستمن مال من امروز ۱۹ ماهشون شدن ینی روزگارمو سیاه کردنا واقعا فک میکنید از پسشون برمیایید
architecture عضویت: 1397/03/22 تعداد پست: 6845 مرسی فداتشم همچنین شما خداهرچی میخوایی بهت بده❤❤😘 ممنون بابتدعایقشنگتون❤️ میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️
bahar_kp مدیر استارتر عضویت: 1398/03/18 تعداد پست: 92 انشاالله هرکی دوقلو میخواد خداابهش بده من ذخیرم پایینه دعا کنید خدابمنم دوقلو بده❤❤ انشاللله دوقلو بیاری خوشکلممممم
architecture عضویت: 1397/03/22 تعداد پست: 6845 واقعا شما چرا اینقد عاشق دوقلو هستمن مال من امروز ۱۹ ماهشون شدن ینی روزگارمو سیاه کردنا واقعا فک میک ... نمنمیدونمسختهمخصوصاشیردادنبدوقلوهاولینمیدونمبازچرادلممیخواد میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️