2777
2789
من كمر درد شديذ داشتم و عضلات رحم و ران هم گرفتگي داشت و درد كلا تا دوماه درد پريود رو داشتم عاديه&n ...

جدی میگی ..اخه من ی بار باردلری پوچ داشتم دو سال پیش،لون موقع سینه هام سفت شده یود ولی الان اصلا هیچ علایمی ندلرم فقط زیر دلم تیر میکشه و چند روزم کمر درد داشتم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدی میگی ..اخه من ی بار باردلری پوچ داشتم دو سال پیش،لون موقع سینه هام سفت شده یود ولی الان اصلا هیچ ...

اره اكثرا اين علايم رو دارن سينه هم وقتي از موعدت دوهفته يه هفته بگذره كلا تو ماهاي اول هم سفت ميشه هم بزرگ حالا مال من بزرگ شده ولي اون اوايل درد نداشت 

عزيزم ان شاءالله ك بارداري و از دوران بارداريت لذت ببري

رها هستم ☺️
اره اكثرا اين علايم رو دارن سينه هم وقتي از موعدت دوهفته يه هفته بگذره كلا تو ماهاي اول هم سفت ميشه ...

مرسی خاهر گلم ..یعنی قبل پری شدن اصلا درد ندلشت سینه هات سفت نشده یودن

پس من بازم باردلر نشدم چون سینه هام هیچ دردی ندلرع

چقدر مگه گذشته از موعدت ؟ من بعد از دوهفته سينه دردم شروع شد بعضيا همون اول شرط نيست ك حتما همه مثل هم باشن ازمايش بده خودتو اذيت نكن با علائم و نشونه چون بعضيا حتى اينارو هم ندارن يعد يه ماه ميفهمن باردار بودن

رها هستم ☺️
چقدر مگه گذشته از موعدت ؟ من بعد از دوهفته سينه دردم شروع شد بعضيا همون اول شرط نيست ك حتما همه مثل ...

من هنوز ۲۷ موعدمه نرسیده ولی چون هاچ سی جی زدم میگن باید علایم داشته باشی

من ۳روزه ازوقتم گذشته و هیچ علائمی ندارم فقط سینه درد دارم 

نی نی خوشگلم مرسی ک اومدی تودلم😍😍عاشقتم بااینکه ندیدمت۹۸/۳/۲۳آزمایشم مثبت شد�👪نفس مامان بابا منتظرتیم...همسرم همه زندگیمه❤

من ماههايي كه اچ سي جي ميزدم پر از علامت بارداري نيشدم.اصلا حسشم ميگرفتم يه بارم باردار شدم و سقط شد.ولي ايندفعه نه علامت تخمك گزاري داشتم نه لك لانه گزيني داشتم نه هيچ علامتي. آزمايش دادم مثبت بود خودمم تعجب كردم.از هفته ششم درد سينم شروع شد.باينكه دفعه هاي قبل از هفته سوم شروع ميشد سفت شدن سينه ام.الانم هيچ علامتي ندارم غير از گاهي كمر درد و درد زير شكم مثلا روزي يك بار.و سينه هام سنگينه.دردناكه گاهي.هيچ علامت ديگه اي ندارم

براي هم دعا كنيم