reyhaneh_khanoom مدیر عضویت: 1398/02/18 تعداد پست: 415 عنوان دردو تحمل کنم؟ | مشاهده متن کامل بحث + 1069 بازدید | 102 پست شوهرم رابطه میخواد از پشت. چیکار کنم؟ شما این کارو میکنید؟هنوز عقدم. حالم خوب نیست 1398/03/19 | 11:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ساااراا عضویت: 1398/03/09 تعداد پست: 623 بزار انجام بده اسي ك بفهمه چ خبره.ولي از هر ده باري ك ميخاد يبارشو بزار.فقط قبلش امادگي داشته باش و سعي كن خودتم لذت ببرياز ژل بي حسي ليدوكايين يا لوبريكانت بر پايه اب استفاده كن و حتما حتما از ك ا ن د و م.
reyhaneh_khanoom مدیر استارتر عضویت: 1398/02/18 تعداد پست: 415 همه ک میگن نه پس اینایی ک دارن کیا هستن دوستم میگفت ما خیلی داریم با شوهرم منم خیلی شنیدم
bbbbbmmmmmmmmmmmmmmm عضویت: 1398/03/06 تعداد پست: 1785 اجازه بدم رابطه رو کامل کنه ینی؟ واقعا چرا ازدواج کردم؟ فقط دارم زجر میکشم ن تا عروسی شب عروسی این کارو نکن بی ارزش میشی...چند سالته؟ خدایا زنده ام به امیدخودت💜👌🍃
soom عضویت: 1396/10/09 تعداد پست: 91 به نظرم همسر شما از نظر روحی مشکل داره،چون شیطنت با حرف زدن و تذکر دادن حل میشهالبته ممکنه به دوران کودکیش ارتباط داشته باشهاصرار بیش از حد و گروکشی معنایی جز این نداره
reyhaneh_khanoom مدیر استارتر عضویت: 1398/02/18 تعداد پست: 415 ن تا عروسی شب عروسی این کارو نکن بی ارزش میشی...چند سالته؟ ۲۱
سبحانکوچولو عضویت: 1398/02/09 تعداد پست: 5264 تو این یک سال ۳ بار انجام داده ولی فقط در حد دو سه بار تکون دادن😔😔😔 خیلی درد داره .ولی بعضی وقتا قابل تحمل هس بعضی وقتا حتی نمی تونی بخوابی یا بشینیم خدایاشکرت😍درپیکرمن دوقلب دارد ضربان هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان.خاله هادعاکنید نی نی سالم بیادبغلم
دریا1992 عضویت: 1397/05/25 تعداد پست: 4445 تو این یک سال ۳ بار انجام داده ولی فقط در حد دو سه بار تکون دادن😔😔😔 یک سال عقدی هنوز رابطه کامل نداری؟ تقاضای همسرت درست نیس اما حق داره بنده خدا
لواششک عضویت: 1397/10/03 تعداد پست: 18136 ببین اسی به هیچ عنوان زیر بار نرو این خیلی خطر داره براتولی اگه نمیتونین رابطه کامل داشته باشین میتونین از رابطه دهانی یا اورال س.کس استفاده کنین که اون اگه بهداشتو رعایت کنین و اصولی انجام بشه خیلی بی خطر ترهبنظرم من واقعا برای دوران نامزدی عالیه 💏"You & me 💕make a wonderful "We
reyhaneh_khanoom مدیر استارتر عضویت: 1398/02/18 تعداد پست: 415 الان برا جلوگیری از عفونت چیکار کنم؟ ک ا ن د و م نداشت . مایع رو ریخته داخل. برا اروم شدنم چیکا کنم؟ حالم از این زندگی بهم میخوره
parijuju عضویت: 1398/02/13 تعداد پست: 3522 اجازه بدم رابطه رو کامل کنه ینی؟ واقعا چرا ازدواج کردم؟ فقط دارم زجر میکشم اره خب چه اشکالی داره مگه شوهرته
bbbbbmmmmmmmmmmmmmmm عضویت: 1398/03/06 تعداد پست: 1785 اره اونم حق داره کاش هرچی سریع تر برین سر زندگیتون کم سخت بگیرین خدایا زنده ام به امیدخودت💜👌🍃
reyhaneh_khanoom مدیر استارتر عضویت: 1398/02/18 تعداد پست: 415 ببین اسی به هیچ عنوان زیر بار نرو این خیلی خطر داره برات ولی اگه نمیتونین رابطه کامل داشته باشین می ... این کاررو هم بخدا براش میکنم. اوق میزنم ولی میکنم
پیازخانم عضویت: 1397/09/04 تعداد پست: 1329 اذیتم میکنه بخدا هر وقت دراز بکشم میاد کنارم و ازم میخاد 😡😠😠😠دیشب کلی برنامه چیده و بهممیگفت به ... 😂😂😂شوهرم منم از پشت بهم میچسبه خبعزیزم مبارکه حامله ای!!بچت رو میخای طبیعی بیاری یا سزارین؟؟ پسرایی که میگن هیچی بدتر از گل خوردن دیقه نود نیست .... تا حالا دو دیقه مونده به افطار پریود شدین؟😕😂😂😂😂
ساااراا عضویت: 1398/03/09 تعداد پست: 623 الان برا جلوگیری از عفونت چیکار کنم؟ ک ا ن د و م نداشت . مایع رو ریخته داخل. برا اروم شدنم چیکا &nbs ... وااا شوهرته.با غريبه ك نبودياروم باش
لواششک عضویت: 1397/10/03 تعداد پست: 18136 این کاررو هم بخدا براش میکنم. اوق میزنم ولی میکنم عوق؟😕بدت میاد یعنی؟بنظر من زیاد چندش اور نیس با کاندوم انجام بدینولی خب اینجوری جفتتون ارضا میشین و درد و عوارضم نداره 💏"You & me 💕make a wonderful "We