2777
2789
اشتباه ميكني.ببين به بقيه چيزا فك كن مثلا به تو و خانواده ات احترام ميزاره يا نه ازدواجتون سنتي بو ...

بخدا خیلی مرد خوب و با خداییه . تمام تلاششو میکنه که چیزی کم نذاره برام . وقتق کارش تموم میشه میگه تو چقد خوبی و من چقد بی معرفت و پستم. کلی عذر خواهی میکنه . ولی وقتی باهاش حرف میزنم میگه قبول ندارم این چیزا رو . 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بخدا خیلی مرد خوب و با خداییه . تمام تلاششو میکنه که چیزی کم نذاره برام . وقتق کارش تموم میشه میگه ت ...

ازمن می شنوی ازجلوبده بره .زن وشوهرین دیگه .جشن عروسی یه چیز فرمالیته هس .

خدایاشکرت😍درپیکرمن دوقلب دارد ضربان هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان.خاله هادعاکنید نی نی سالم بیادبغلم
بخدا خیلی مرد خوب و با خداییه . تمام تلاششو میکنه که چیزی کم نذاره برام . وقتق کارش تموم میشه میگه ت ...

خب باهاش راه بيا

اما نه هميشه

اگه فعلا شرايط عروسي نداري و ميخواي تا عروسيت دختر بموني پس بزار هرچندماه يبار اينكارو بكنه.ولي حتما بهداشتو رعايت كن.

مردی نیست که نخواد من شده سر این موضوع تا هفته ها باهام حرف نزده تازه گروکشی هم میکنه ولی تحمل و پذی ...

واه چه مردایی پیدا میشن مگه ازدواج فقط کردن و این حرفاس؟پس چرا شوهر من اینجور نیسسس؟

زندگی هرگز نمیتواند کامل باشد اما همیشه میتواند زیبا باشد  
یک سال عقدی هنوز رابطه کامل نداری؟ تقاضای همسرت درست نیس اما حق داره بنده خدا

من 2 سال عقد بودم و 2 ماه بعد از عروسی هم هیچکاری نکردم چون امادگی نداشتم بنده خدا همسرم انقدر با درک و فهمه بهم گفت هروقت امادگی داشتی انجام میدیم

زندگی هرگز نمیتواند کامل باشد اما همیشه میتواند زیبا باشد  
من 2 سال عقد بودم و 2 ماه بعد از عروسی هم هیچکاری نکردم چون امادگی نداشتم بنده خدا همسرم انقدر با در ...

کاش یاد بگیریم اینجور وقتا زمان مناسبی برای پز دادن مقام.و.معرفت شوهرامون نیس 

اینکه یه مرد دلش رابطه بخواد و.از همسرش طلب کنه اصلا معنیش این نیست که بی درک و فهمه میزان تخمل و.تمایل هر فردی متفاوته. اگر قرار به قضاوت کردن باشه منم میتونم بگم شوهر شما با درک و فهم نیس سرده که تونسته دو سال نحمل کنه یا خدای نکرده تهمت های دیگه بهش بزنم.

پس قضاوت نکن عزیز من