2777
2789

شوهر من ۴ساله هربار میخواد مقاومت کردم درد داره و بعدم اینکه عوارض داره

ننه ....! هرچی بدبختی کشیدیم گفتی "حکمت خداس "          ببین ننه.....          نیشونی این حکمت و بده برم در خونش           بگم د لامصب مشکلت با من چیه اخه...😢                     خداجون خودت نگهدار پسرم و همسر عزیزم باش❤               درسته گاهی از دست شوهر جان عصبیم و تو تاپیکا راجبش بد میحرفم ولی خو دنیامه❤                        پسملی هم که بحثش جداس تاج سرمه👑👑

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بهش بگو من نمیتونم سلامتیم رو به خطر بندازم اگه رابطه میخای پول جور کن بریم سر خونه زندگیمون.از الان کوتاه بیای پس فردا سوار گردنت میشه

پسرایی که میگن هیچی بدتر از گل خوردن دیقه نود نیست ....                                                              تا حالا دو دیقه مونده به افطار پریود شدین؟😕😂😂😂😂

از راههای دیگه بهش کمک کن و اینکه بهش بگو اگه تحمل نداری زودتر عروسی بگیر

خودت هم یاد بگیر از الان برای خودت احترام قائل باشی تا اونم بهت احترام بزاره حتی بعد عروسیت هم نباید جوری رفتار کنی تو رابطتت که انتظارات بیش از حد داشته باشه و فداکاری مسخره داشته باشی مگرنه خودت اذیت میشی و پشیمون

متاسفانه همسرم منم خیلی میخاد. خیلی عذر میخام میگه حتی شده یکبار. منم قبول نکردم. میگه قول بده سنت ب ...

حالا یبار ک چیزی نمیشه نکنه بره دنبال کسی به خاطر اینکار 

خدایا شکرت 💙💜💚💛🧡❤️

نه ضرر داره

ممکنه روده بزرگت پاره بشه

ببخشین بی اختیاری مدفوع میگیری بعد یک مدت

رابطه یک چیز دو طرفست

نکنه چون عقدی رابطه مستقیم اجازه نمیدی؟ اشتباه نکن اون بهتر از هزارتا مریضی از پشته

انسان ها , شبیه هم عمر نمیکنند  یکی زندگی میکند یکی تحمل ....
نه ضرر داره ممکنه روده بزرگت پاره بشه ببخشین بی اختیاری مدفوع میگیری بعد یک مدت رابطه یک چیز دو ط ...

اجازه بدم رابطه رو کامل کنه ینی؟

واقعا چرا ازدواج کردم؟ فقط دارم زجر میکشم

متاسفانه همسرم منم خیلی میخاد. خیلی عذر میخام میگه حتی شده یکبار. منم قبول نکردم. میگه قول بده سنت ب ...

یه بار اجازه بده میفهمه چیزی نیست ... رابطه از جلو به خاطر رطوبتش حس بهتری میده بهشون... یکبار رو میتونی از ژل بی حسی استفاده کنی 

دور از جونت.چرا؟

اذیتم میکنه بخدا هر وقت دراز بکشم میاد کنارم و ازم میخاد 😡😠😠😠دیشب کلی برنامه چیده و بهم‌میگفت بهش گفتم من جدی میگم نمیدم دیگ بسه😤😤

بعدش هیچی نگفت فقد گفت باشه و رفت ولی 

سعی میکنم پیشش نخوابم تا اون بخوابه