2777
2789
عنوان

سوال دارم من 🙈

4746 بازدید | 40 پست

بچه ها 

برای موهاتون ، چی استفاده میکنید ک راضی اید ؟ 

برای درخشان شدن موهاتون ،  سلامت ش ،  کنترل ریزشش  و تقویت ش  منظورمه 

پی نوشت ؛  ترجیحا  چیزی رو معرفی کنید ک خودتون  استفاده کردید و راضی بودید ... ❣️

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شامپو زیتون صحتو استفاده کردم

برای موهای رنگ شده،خشک،آسیب دیده عااااالیه 

به تعدادآدمهایروی کره ی خاکی،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد!!پس این را بپذیر:کسی که تفکرش باتو متفاوت است انسان دیگریست....
چرا اون شکلک رو گذاشتی منحرفمون کردی کشوندی تاپیک😕😕😕

بازم تسبیح تو گم کردی  فرزندم ؟؟😅

📿  ایناهاش ... بیا بشین دوتایی ذکر بگیم  بلکه از انحراف در بیایم 😂

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
منظورت شامپو؟ 

سرم  مو 

آب رسان مو 

کلا هر چیزی ک  استفاده میکنید و موهاتون  رشدش و  ریزشش بهتر شده 

من شامپو زیتون صحتو استفاده کردم برای موهای رنگ شده،خشک،آسیب دیده عااااالیه 

ماسک یا سرم  یا آب رسان  استفاده نمی کنید بعد از حمام تون ؟  

من قرص اهن و زینک میخورم شامپوی و ماسک مو استفاده میکنم بعد حمامم سرم میزنم هر وقتم میخوام شونه کنم اسپری دوفاز میزنم  

امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)
اها اینا رو نمیزنم

موهام خشکه ، مجبورم یه چیزی پیدا کنم  بزنم ب موهام  

بلکه افاقه کنه و از خشکی در بیاد  🤦🏻‍♀️😂

من قرص اهن و زینک میخورم شامپوی و ماسک مو استفاده میکنم بعد حمامم سرم میزنم هر وقتم میخوام شونه کنم ...

اگر از  ماسک مو  یا سرم تون  راضی بودید 

و اگر کله ی صبحی  سختتون نبود🤭😁  

میشه  اسم برندش رو هم بگید بهمون