2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت

201 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها من از قبل از عروسیم تا الان همیشه با هرسوالی نینی سایت رو نگا میکردم تا الان که اقدام کردم به بارداری...

حالا سوال اینه که من فردا موعد پریودم هستش و ۳ روزه که عضله زیر شکمم گرفته و از امشبم کمر دردم شروع شروع!! و جالب اینجاس که بیبی چک زدم الان و مثبت شد میخوام بدونم جای نگرانی نداره؟؟؟ عادیه یا پریود میشم😭😭عکس بیبی چکو براتون گذاشتم

مثبته ولي ي ازمايش خون هم بده كه مطمئن شي

😭😭وای گفتی مثبته دلم ریخت

منتظر موندم که یکی دو روز از موعد پریودم بگذره بعد آزمایش بدم که تو ذوقم نخوره😒

مرسی که جواب دادی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😭 اشکم اومد اصلا  مرسی مرسی مرررررسی

خیلی وقته منتظر بودی مگه؟

وقتی غصه های  یه نفرو تجربه نکردی براش نسخه ی  " صبر کن درسته میشه " نپیچ هر وقت جاش بودیو تونستی صبور باشی اون موقع حرفت قبوله   👌
 عاشششششق نینیم شوهرم که از خودم بدتر اولین ماهه اقداممه 😭ولی دل تو دلم نیست

ای جان مبارکه عزیزم 

ایشالا به سلامتی 😍

وقتی غصه های  یه نفرو تجربه نکردی براش نسخه ی  " صبر کن درسته میشه " نپیچ هر وقت جاش بودیو تونستی صبور باشی اون موقع حرفت قبوله   👌

مبارکه عزیزم ...منم ۳روز دیگه موعدمه دعا کن پری نشم دلم خیلی بچه میخاد

انشالله  به امید خدا و ۱۴ معصوم منم به زودی تیکر بارداری میزارم یک صلوات برام میفرستی به نیت اینکه خدا بهم نی نی سالم صالح بده🙏🙏🙏میدونم این‌مته من مامان‌میشم خدایا شکرت خدایا شکرت ۱۹/۱۱/۱۴۰۰