2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام گیت های تخمک گذاری معمولا دو خط بندازه یعنی نزدیک به روز تخمک گذاری یا دارین دور می شین ازش ولی احتمال زیاده برای بارداری در این روزها و دو خط هم رنگ یعنی همون روزه تخمک گذاریه ولی برای همه ممکنه دو خط پررنگ نشه یعنی تو تمام روزها فقط خط کم رنگ باشه

پس شما اگه جنسیت براتون مهم نیست تو تمام روزهایی که دوخطه هرشب یا یک شب درمیون نزدیکی داشته باشین

سلام گیت های تخمک گذاری معمولا دو خط بندازه یعنی نزدیک به روز تخمک گذاری یا دارین دور می شین ازش ولی ...

سلام عزیزم.ممنون از راهنمایی کاملت

اتفاقا سوالی که ذهنمو درگیر کرده بود همین بود،برای من یازدهم پریودیم دو خط که یکیش کم رنگ تر بود افتاده،اما فرداش اون خط کم رنگ تر شد و مجدد فرداش کامل ازبین رفت،یعنی اصلا دو خط پررنگ نشد،خیلی تعجب کردم

این عادیه؟معمولیه؟یعنی من چندمه پریودیم تخمک گذاری داشتم؟

🌹

میخاستم بدونم خانومایی که دخمل دارن چندمه پریودی نزدیکی داشتن؟

من خودم از بعد پاک شدن شروع کردم ولی اگه حتما حتما دختر میخوای بعد پاک شدن اقدام کن تا قبل تخمک گذاریت بعد تخمک گذاریتم میتونی باز

خدایا مراقب همسرمو فرشته کوچولومون ریحانه خانوممون باش😍♥️🥺تیکر تولد یکسالگی دخترمه🥰
من خودم از بعد پاک شدن شروع کردم ولی اگه حتما حتما دختر میخوای بعد پاک شدن اقدام کن تا قبل تخمک گذار ...

ممنونم عزیزم تا چند روز قبل تخمک گذاریم نزدیکی داشته باشم؟

🌹