2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

روز عمل از شب قبلش نباید چیزی بخوری تا یه هفته باید غذا نرم و ابکی بخوری نمک اصلا نخوری دوتا بالشت زیر سرت بزاری طاق باز بخوابی سرتو پایین نگیری  تا ۲۴ ساعت بد عمل از کمپرس یخ استفاده کنی تا میتونی اب اناناس یا کمپوت اناناس بخوری اب کرفش هم واسه کبودی خوبه ولی فشار میندازه بهتره با اب سیب یا هویج قاطی کنی

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺
 روز عمل از شب قبلش نباید چیزی بخوری تا یه هفته باید غذا نرم و ابکی بخوری نمک اصلا نخوری دوتا ب ...

من پسرم همش بغل میخواد..2سالشه منم عمل دارم بعدش تا کی نمیتونم بغلش کنم؟؟معضلم فقط پسرم و بغل کردناشه حدودا15کیلو هستش

دیگه تاپیک هایی که توش از عشق اولتون چه خبر...کجاست...چیکار میکنه و... حرف میزنن نمیرم...اگه رفتم بهم یاد آوری کنین بیام بیرون..حتما یاد آوری کنین...ممنون
این هم دماغ زشت من

استخونی..زشت نیست که بابافقط بی عیب نیست

دیگه تاپیک هایی که توش از عشق اولتون چه خبر...کجاست...چیکار میکنه و... حرف میزنن نمیرم...اگه رفتم بهم یاد آوری کنین بیام بیرون..حتما یاد آوری کنین...ممنون
من پسرم همش بغل میخواد..2سالشه منم عمل دارم بعدش تا کی نمیتونم بغلش کنم؟؟معضلم فقط پسرم و بغل کردناش ...

بهتره که بغلش نکنی تا ۱ ماه حداقل بد یک هفته که گچ باز کنی به روال عادی زندگی برمیگردی ولی وسیله سنگین بلند نکردن هرچه بیشتر رعایت کنی بهتره

هزینه عمل بهم گفتن پنج تا شش . هزینه جانبی دیگه ای هم داره؟

روز عمل لباس میدن اون هزینه داره.بعضی دکترا برای برداشتن گچ و هرسری چسب زدن هزینه میگیرن