2777
2789
عنوان

کفر نمیگم

219 بازدید | 38 پست

من خیلی دعا میکنم با زورم نمیخوام از خدا ولی یجورایی از انتظار خسته شدم نه برای بچه اشتباه نشه من مجردم برای حاجاتم الان ایمانم فقط میخوام حفظ بشه یجورای سر خورده شدم احساس میکنم من بدم  و یجورای از دعا خسته نمیخوام از در خونه خدا جدا بشم ایمانم میخوام قوی بشه دلم‌قرص چیکارکنم سرد نشم 

کسیکه نگاهت را نمی فهمد توضیحهای طولانیت را نخواهد فهمید

کارام دیر میره جلو. با سختی کند میره یا ثابت میمونه تنهام دوستی هم که دلسوز باشه ندارم همه بفکر خودشون منم واقعا نمیدونم جز خدا نه کسی دارم نه پناهی الان حس نا امیدی دارم البته خیای وقته چیکار کنم

برای اینکه ایمانت قوی بشه همی چیو بسپار دسته خودش خیلی هم اصرار نکن به وقتش هرچی بخواهی بهت میده گلم

همیشه لبخند بزن  اینو بدون به اون چیزی که میخواهی میرسی  برای رسیدن همگی به آرزوهاشون یه صلوات بفرس تا اینجا اومدی  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس منی که بیشتر از یکسال از خدا یه چیزی میخوام ولی بهم نداد و اوضاع بدترم شد چی بگم؟ 

خواهشا نگین به صلاحت نبوده چون از اولم صلاحم رو از خدا خواستم اینکه اگه به صلاحم نیست کاری کنه بیخیال شم اگرم به صلاحمه بهم نشونه بده

کلی هم نشونه دیدم دیگه نمیدونم چیکار کنم

خانوم منجم🪐⭐️ رایگان برای کسی کار انجام نمیدم. فقط برای تفسیر چارت بهم درخواست دوستی بدید نه مسائل دیگه. ساعتها زمان میذارم روی کارم اگر از دلتون نمیاد دست تو جیبتون کنید پیش من چارت نگیرید و مدام اصرار نکنید و شان خودتونو پایین نیارید بابت یه کار رایگان! به دعا و صلوات و قران کسیم نیاز ندارم، خودم هم قران بلدم هم صلوات، مرسی! همینطوریشم از حقم خیلی کمتر دارم میگیرم و مراعاتتون میکنم. اگر برای کار من ارزش قائل نیستید به من پیام ندید. برای افرادی که مدام چونه میزنن و متوقع هستند، دیگه هرچقدرم بها پرداخت کنند من قبول نمیکنم کاری انجام بدم. تو دانشکده مهندسی خوندم و فوق لیسانس دارم. از اواخر سال 95 دوره های مختلفی تو حیطه متافیزیک و قانون جذب و خودشناسی گذروندم. فاز ماه من Waning Gibbous یا همون ماه کاهنده هستش که یعنی پخش بذر، توزیع و آموزش، به اشتراک گذاری و درون نگری... تمام این سالها دقیقا داشتم طبق رسالت روحیم پیش میرفتم و خبر نداشتم🤭 تاپیکای آموزشی زیادی زدم و هدفم گسترش دادن آگاهیه نه بیشتر...

دعای حفظ ایمان در آخر زمان رو بخون توی مفاتیح ھستش

اقرار میکنم کہ خدایم فقط توئی*ھر آنچہ ماندہ است برایم،فقط توئی*شاھدترین بہ خلوت شب ھای تارِ من*سامع ترین بہ زمزمہ ھای نزارِ من*طوفان غم ز گریہ جدایم نمیکند*موج است، موجِ غم کہ رھایم نمیکند*انگار کہ روضہ ای بہ دلم دم گرفتہ است*بغضی ھزار سالہ گلویم گرفتہ است*چشمم بہ لطف توست اگر زندہ ام ھنوز*عاصی و روسیاہ،ولی بندہ ام ھنوز۔۔۔پروردگارِ یوسفِ تنھا درون چاہ* فریادرس ترین بہ غمِ قلبِ بی پناہ*پروردگارِ یونسِ در عمقِ آبھا*پروردگارِ قلبِ رئوفِ رباب ھا*پروردگارِ مردمِ شب ھای انتظار*پروردگارِ چشم بہ راھانِ بی قرار۔۔۔۔

باورتون میشه میرم دعا میکنم میرم امام زاده فرداش یجورای بحث دارم با پدرم اصلا بجای اینکه ارامش داشته باشم یدفعه شروع میکنه به بد و‌ بیراه بمن منم شخصیت دارم 

پس منی که بیشتر از یکسال از خدا یه چیزی میخوام ولی بهم نداد و اوضاع بدترم شد چی بگم؟  خواهشا ن ...

بازم به دعات ادامه بده شاید هنوز روزش نرسیده دوست عزیز

همیشه لبخند بزن  اینو بدون به اون چیزی که میخواهی میرسی  برای رسیدن همگی به آرزوهاشون یه صلوات بفرس تا اینجا اومدی  

من ۱۵سالہ منتظرم خداوند برام معجزہ کنہ۔ھنوزم بہ خودش امیدوارم فقط و فقط

اقرار میکنم کہ خدایم فقط توئی*ھر آنچہ ماندہ است برایم،فقط توئی*شاھدترین بہ خلوت شب ھای تارِ من*سامع ترین بہ زمزمہ ھای نزارِ من*طوفان غم ز گریہ جدایم نمیکند*موج است، موجِ غم کہ رھایم نمیکند*انگار کہ روضہ ای بہ دلم دم گرفتہ است*بغضی ھزار سالہ گلویم گرفتہ است*چشمم بہ لطف توست اگر زندہ ام ھنوز*عاصی و روسیاہ،ولی بندہ ام ھنوز۔۔۔پروردگارِ یوسفِ تنھا درون چاہ* فریادرس ترین بہ غمِ قلبِ بی پناہ*پروردگارِ یونسِ در عمقِ آبھا*پروردگارِ قلبِ رئوفِ رباب ھا*پروردگارِ مردمِ شب ھای انتظار*پروردگارِ چشم بہ راھانِ بی قرار۔۔۔۔
پس منی که بیشتر از یکسال از خدا یه چیزی میخوام ولی بهم نداد و اوضاع بدترم شد چی بگم؟  خواهشا ن ...

من كه ٦ يا ٧ ساله ميخوام 😔

من ازت حاجتمو مي گيرم بين قلب من و تو عاشوراست ❤️❤️🙏🙏💝💝

عزیزم همیشه امیدت ب خدا باشه نزار هیچ وقت مشکلاتت بهت غلبه کنن و از ایمانت ذره ای کم بشه 😘😘

الهی که به حق امام زمان هرچه زودتر مشکلاتت حل بشن حاجتت روا بشه ودلت شاد بشه عزیزم 

همیشه با خدا درد دل کن یه راهش نماز خوندن ...ارتباطتتو با خدا بیشتر کن حتما خدا جواب دعاهات رو میده عزیزم 

میشه واسه سلامتی امام زمان(عج)و حاجت روایی خودت ومن ☺یه صلوات بفرستی؟😚ممنونم مهربون❤

این ارتباط را بیشتر وبیشتر کن وسعی کن امرت را به خدا بسپاری وبه او توکل کنی.افوض امری الاالله ان الله بصیرباالعباد.

پس خداوندبه حال بندگانش بیناست.

او می داندمصلحت براوردن حاجت شما چه زمانی برایتون بهتر خواهدبودپس سعی کن صبور باشی وهیچگاه نا امیدوخسته نشوی چون وسوسه هاس شیطانی هم باعث میشه که دست انسان را از دست خداوندخارج کنه.

باورتون میشه میرم دعا میکنم میرم امام زاده فرداش یجورای بحث دارم با پدرم اصلا بجای اینکه ارامش داشته ...

به نظرم اولش خدا داره امتحان میکنه تو چیزی نگو احترامشونو داشته باش خدا خودش نشونت میده