2777
2789
عنوان

سلام خانمای میشه بیاین خیلی مهمه

120 بازدید | 8 پست

سلام خواهشا بخونید تا اخر

من معمولا با همسرم زیاد میریم مسافرت

خانواده ام فکر میکردن هرجا میریم باید اونارم ببریم جاریه خل و چل اینجوری عادت داده بود منم دیدم نمیتونم وقتی میان همه چیش ن حتی نفس کشیدنش ن با ماست برای همین دیگه یواشکی میریم بعد ک زنگ زدن میگیم فلان جاییم،دفعه آخری ک رفتیم به شوهرم گفتم مثل دفعه اول همه برای همه سوغاتی نمیگیریم قبول کرد چیزی نگفت، من یه خاهر و برادر دارم که واقعا در حق شوهرم خیلی خیلی خوب بودن به خصوصی خانواده خودم، ولی خانواده اون هروقت میرن مسافرت هیچی نمیارن برامون حتی یه چی برای پسرشونم نمیارن بعدشم که ب شوهرم میگه، میگه خب بابای من برای این چیزا پول نمیده در صورتی که اصلنم مرد خسیسی نیست گفتم نخیر مرد که این‌چیزها سر در نمیاره زن باید بگه مامان جونت اصلا یادش نبود مارو، خلاصه دفعه آخری که رفتیم مسافرت برای خاهر و برادرم سوغاتی اوردم یه کم غر غر کرد ولی زور شدم

حالا برادر مجرد من رفته مسافرت کیش خب مجرده شغل هم نداره زنگ زد به من ک دستم خالیه زشت نیست چیزی براتون نیارن گفتم ن اصلا ما توقع نداریم.و.... خیلی ناراحت بود 

منم عصر تنهایی رفتم یه چی برای خودمون خریدم، گفتم داداشم اومد بدم بهش که یعنی اون آورده 

حالا مامانم میگه نکن عادت میکنه مردا این‌چیزها حالیشون نیست، خب مامانم نمیدونه که دفعه آخر غرغر  کرد تا براشون سوغاتی خرید فکر میکنه خودش خریده 

مخام اینو ک گرفتم نشون شوهرم بدم ک دفعه دیگه رفتیم مسافرت زبون نداشته بگه من حرف داشته باشم 

حالت بنظر شما چکارکنم، بدم یا نزارم عادت کنه از داداشم توقع داشته باشه؟ 

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر خیلی خوبی کردی . بده هدیه را از طرف داداش۰ت ب شوهرت. ولی کلا سعی کن این رسم سوغات را کمرنگ کنی. ...

باشه ممنونم، واقعیت از خانوادم خجالت میکشن از طرفی نمیخام توی ذهنشون شوهرمو خراب کنم

ولی خب خودت میبینی ک هر چقدرم خوبی میکنن خانواده آخرشم جونشون برای خانواده خودشون در میره

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 

چقد در مورد خانواده خودت مهربون و باگذشت تری 😊 

من از سوغاتی گرفتن‌متنفرم اگه قراره به سوغاتی گرفتن برا اونا گیر بدی برا خانواده خودتم نگیر تمام ‌ .

در مورد قضبه ی الان هم من باشم نمیگیرم و دیگه سفر هم رفتم برا کسی سوغاتی نمیگیرم 

كارتون اشتباه بود براي خانواده او هم بايد مي خريديد اگر عادت به خريد داريد الان براتون روشن شد& ...

وقتی اونا چیزی برای من نمیارن برای چی باید بیارم براسون، بعدشم هر وقت میارم طلبکار تر میشن

چقد در مورد خانواده خودت مهربون و باگذشت تری 😊  من از سوغاتی گرفتن‌متنفرم اگه قراره به سوغاتی ...

من نميتونم تا همین الانشم بابام اینا  حتی اگه یه سفر یک روزم رفتن منو شرمنده کردن