2777
2789
وااای خدایا چقد پررو😯😯 خدا به زندگیت برکت بده عزیزم، یه سوال، دکتر خوب برای مشاوره جنسیت قبل از ا ...

مرسی عزیزم...من از تهران خیلی اطلاع ندارم ولی از چندتا از مریضام شنیدم که اسم دکتر همتی رو واسه اینکار تو تهران میگفتن....آدرسشم نمیدونم.البته به جز ای وی اف هیچ روشی تضمینی نیست

اتفاقا درسته چون رحم رو گرم میکنه فک کنم خیلی ب دلم افتاد این روشی ک گفتی دستت درد نکنه

عزیزم چند روش رو با هم ببر جلو این مدل بیشتر جواب میده 

یعنی هم عسل رو انجام بده 

هم رژیم 

هم تاریخ تخمک گذاری 

هم به ارگاسم رسیدن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم چند روش رو با هم ببر جلو این مدل بیشتر جواب میده  یعنی هم عسل رو انجام بده  هم رژی ...

عزیزم من دخترم ی سال و نيمشه اما پریود نمیشم از،کجا تخمک گذاریم رو بفههمم آخه پریود نميشم

اصلا به نظر من تغذيه ربط نداره من فقط سردي ميخوردم ولي بچه ام پسر شد

🧡🧡عضوتاپیک بامداد خمارتاریخ شروع رژیم12/9/401قد ۱۵۸وزن شروع ۶۳/۷۰۰ وزن هدف   وزن اول🔓۶۲/۱۰۰    وزن دوم🔓٦١/٥٠٠ 💃💃💃 هدف:٥٠💪خواستن توانستن است💪💪  🧡🧡
عزیزم من دخترم ی سال و نيمشه اما پریود نمیشم از،کجا تخمک گذاریم رو بفههمم آخه پریود نميشم

خب صبر کن پریود بشی چه عجله ای داری برای بدنتونم خیلی خوب نیست زیر ۲/۵ سال دوتا زایمان داشته باشید بدنتون الان ضعیف بزارید دخترتون کامل ۲ سال رو شیر بخوره اگر شیر خودتون رو میدید بعد ۶ ماه هم خودتون تقویت کنید بعد از اون  ۴ ماه رژیم رو جفتی رعایت کنید

مرسی عزیزم...من از تهران خیلی اطلاع ندارم ولی از چندتا از مریضام شنیدم که اسم دکتر همتی رو واسه اینک ...

ممنون عزیزم. دکتر همتی دیگه ویزیت نمیکنه و بازنشسته شدن

ترجمه تضمینی، پاورپوینت و تدریس خصوصی

به شوهرت خيلي برس ويتامين سي و امگا٣ ويتامين دي و مولتي ديلي بده به همسرت موز هر روز بخوره شيره انگور آسياب ٤ مغز و پياز با غذاش همسر من ناخواسته اين كارا رو كرد بچه مون پسر شد هر چند من دختر يكم بيشتر دوست داشتم ولي الان ديگه فرقي نميكنه واسه اومدنش لحظه شماري ميكنم

فقط و فقط همسرت تقويت بشه همين

🧡🧡عضوتاپیک بامداد خمارتاریخ شروع رژیم12/9/401قد ۱۵۸وزن شروع ۶۳/۷۰۰ وزن هدف   وزن اول🔓۶۲/۱۰۰    وزن دوم🔓٦١/٥٠٠ 💃💃💃 هدف:٥٠💪خواستن توانستن است💪💪  🧡🧡
شاید شوهرت گرمه 

شايد چون فلفل زياد ميخوره

خواهش میکنم عزیزم.من خودم یکبار اینکارو کردم ن بخاطر جنسیت و حاملگی فقط بخاطر عفونت.بعد اونکار ناخوا ...

عزیزم خدا خیرت بده که راهنمایی کردی. من عفونت شدید دارم سه دوره پیش دکتر رفتم و دارو مصرف کردم، اما کامل خوب نشدم. با عسل خوب شدی شما؟چند روز مصرف کردی؟  عسل خالص حتما باید باشه؟ 

عزیزم خدا خیرت بده که راهنمایی کردی. من عفونت شدید دارم سه دوره پیش دکتر رفتم و دارو مصرف کردم، اما ...

من عفونت داشتم قرص اینام اصلا جواب نمیداد پدرم در اومده بود.خیلییی ببخشید ک این حرفو میزنم ولی جوری بود ک وقتی نشسته بودم قشنگ بوی بد خودمو حس میکردم.یبار عسل تزریق کردم.بوی بدو قط کرد

از عفونتمم بهتر شد ولی چن بار استفاده نکردم ک کامل خوب شم تنبلی کردم.الان هراز گاهی اینکارو میکنم واقعا خوبه من راضیم.عسلم اصل نبود عسل معمولی بود 

لطفا برام۵تا صلوات بفرستید🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
من عفونت داشتم قرص اینام اصلا جواب نمیداد پدرم در اومده بود.خیلییی ببخشید ک این حرفو میزنم ولی جوری ...

ممنون عزیزم. از جلو با اپلیکاتور؟ منم دیگه اعصابم خورده دو ماه کلی پماد واژینال و قرص مصرف کردم

ممنون عزیزم. از جلو با اپلیکاتور؟ منم دیگه اعصابم خورده دو ماه کلی پماد واژینال و قرص مصرف کردم

هم با اپلیکاتور میشه هم با سرنگ هر کدوم ک خودت راحت تری.امیدوهرم نتیجه بگیری

لطفا برام۵تا صلوات بفرستید🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
من عفونت داشتم قرص اینام اصلا جواب نمیداد پدرم در اومده بود.خیلییی ببخشید ک این حرفو میزنم ولی جوری ...

من الان روز ۵پریودم و میخوام همین ماه اقدام کنم بنظرتون جواب میده من تا روز تخمک گذاریم هر روز تزریق کنم؟روز تخمک گذاریم ماه قبل ۱۸سیکل بود 

۲تا حاجت دارم لطفاواسم ۲ تاصلوات بفرستین ودعا کنین .هرکس فرستاد بهم بگه براش سوره حمد بخونم😍