2777
2789
عنوان

راز خیلی بزرگ شوهرم دارم از گریه میمیرم😢😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 4441 بازدید | 141 پست
اینا برا نظر دادن پشت گوشی خوب بلف میزنن به زندگی خودشون میرسه میمونن چکار کنن. همشون شوهراشون عالی ...

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
متاسفم برات که فرهنگت اینه ما بزرگترامون قبل از،بلوغ شوهرمون ندادن واسه همین عقل داریم  ...

بابا با فرهنگ با شخصیت خانوم اصلا همه چیز خوب برای تو ولی کسی شروع کرد شما بودی ن من وقتی توهین میکنی به ما فقط جوابتو دادم مشخصه از حرفات کلا چه سیستمی هستی

موهای سفیدی ک هی داره رو سرمون زیاد میشه...ارث بابامون نیست!!!‌حرف های نزده تو دلمونه.

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

به نظر من طلاق شمشیر داماستوس نیست بگیری رو سر مردها بترسن و اینکه قوانین کاملا مرد سالارانه هست در ایران و سر هر دعوایی زن بگه طلاق مرد راحت طلاق میده یا بیشتر اذیت میکنه من نمیگم ادم حقش پایمال بشه ولی هر کاری میکنه با درایت و سیاست باشه

@PAR900
به تو که ربط داره لطفا درست دخالت کن الکی زندگی مردمو نپاشون. حالا دعوا بوده یچیزی بهم گفتن تو چرا ا ...

شما دیگ کلا از رده خارجی خدا زده تو سرت نمیشه جوابتو داد ...از طرز صحبت فحش دادنت خیابونی حرف زدنت مشخصه چیکاره ای

موهای سفیدی ک هی داره رو سرمون زیاد میشه...ارث بابامون نیست!!!‌حرف های نزده تو دلمونه.

چقد ادعا تون میشه بعد حرف از فرهنگ میزنید ....شما اگه میدونستی فرهنگ چیه اصلا اون حرف اولتو نمیزدی

چه جالب شده اینجا هرکی نظر مخالف میده میگن بی فرهنگی

بابا با فرهنگ با شخصیت خانوم اصلا همه چیز خوب برای تو ولی کسی شروع کرد شما بودی ن من وقتی توهین میکن ...

خود درگیری داریا 

من هنوز انقدر شخصیتم بی ارزش نشده که باکسی که هم ردیف حرمله😊#  قرار میگیره هم صحبت بشم 

مخاطب من شخص دیگه ای بود 

ریپلایم نکن چون موج انرژی منفیت آزار دهندست 

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

منم وسط دعوا یه حرفایی به طرفم میزنم که تا چند ماه میسوزه و یادش میمونه.

اما بعدش مثه سگ پشیمون میشم😖

شاید شوهرتم مثه منه

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖

بچه ها اسی فک کنم با شوهرش آشتی کرده پیداش نیس 

همه رو با هم جنگ انداخته رفته

😂😂😂

برای حال خوبم محتاج دعای شما نی نی سایتی ها هستم یه زمانی آرزوم بود مادر بشم ولی الان فهمیدم شوهرم بهم خیانت کرده دارم جدا میشم میشه از ته قلبتون برای آرامشم دعا کنید🙏🙏🙏

استاتر بنظرم سر اینجور مسائل تو اینجا مشاوره نگیر

خودت وقتی تو اون زندگی هستی خیلی مسائل رو بهتر میدونی که ما بیخبریم

بنظرم حتما مشاوره تخصصی بگیر و زندگیتو سر راهکارای دیگران بهم نریز

دیگر هیچکس به فتح نیاندیشید،، دیگر هیچکس به هیچ چیز نیاندیشد،، چه روزگار تلخ و سیاهی،، خورشید مرده بود
 وسط دعوا قاطی کرد گفت

خواهر گلم شما الان کاملا حساس به تمام رفتار و کردار اطرافیانت هستی،موقع دعوا حرفهایی زده میشه که از روی منطق فکری نیست خودت رو ناراحت نکن وبه زندگیت بچسب .