2777
2789
عنوان

درمان مو

636 بازدید | 11 پست

موهام وزه,رشد نداره سریع موخوره میشه به شدت نازکخ,ریزش نداره,,از بچگیمم همینجوری بود ولی رسیدگی هم نمیکردم اوموقه,,الان انواع روغن ها و مکمل هارو خوردم,,سشوار و اتو هم هرگز شایید برا عروسیها..خاهر برادرم مو داره یه هوا من ولی اینجوریم!شامپو هم از الپسین تااااا صحت و پرژک کافیین دارو همه چی گرون تا ارزون..اب پیاز و حنا و تخم مرغ و روغن زیتون نیز فراوان زدم..تجربه جدید پلیز

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

یکم بزار نفس بکشه ، فکر کنم سریع تر خوب شه ! 

برم از ته بزنم..خسته شدم رنگ سالی یباره,,منم دلم خیلی موی بلند میخاد,,پیج گیسو کمندها رو هم دارم..قبلنا چرب بودا الان خشک شده لعنتی,,تروخدا کمک

برم از ته بزنم..خسته شدم رنگ سالی یباره,,منم دلم خیلی موی بلند میخاد,,پیج گیسو کمندها رو هم دارم..قب ...

من باشم اول میرفتم دکتر 

بدون نظر دکتر دست به موهام نمیزدم 

این همه چی که تو زدی موهای سالم سالم هم داغون میشد

با محبت و شجاعت تمام دروازه های دنیا برایت باز میشه 😍
من باشم اول میرفتم دکتر  بدون نظر دکتر دست به موهام نمیزدم  این همه چی که تو زدی موهای س ...

دکترچندسال پیش رفتم شامپو دادو گفت ارثیه..چرت گفت مگه میشه انقد مو افتضاح و بی رشد باشه..پول به دکتر نمیدم خدا تومن اخرش یا بگه از اعصابه یا بگه ارثیه

دکترچندسال پیش رفتم شامپو دادو گفت ارثیه..چرت گفت مگه میشه انقد مو افتضاح و بی رشد باشه..پول به دکتر ...

یه متخصص خداشناس برو 

با محبت و شجاعت تمام دروازه های دنیا برایت باز میشه 😍

من ریزش مو ی شدید داشتم هرچی دارو واسه درمان ریزش مو : https://trichogen.org/%d8%af%d8%b1%d9%85%d8%a7%d9%86-%d8%b1%db%8c%d8%b2%d8%b4-%d9%85%d9%88/استفاده میکردم فایده نداشت تا اینکه چند ماه پیش دکتر بهم محلول تریکوژن داد واااقعا عاااالی بود ریزش موهام تا حد زیادی کم شد.