2777
2789
خدارووووشکر😙😙

ممنونم مهربون😍😙

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم قرص خوردم تو سفر راحت باشم بعد که قطع کردم و شدم گلاب به روت ازم تیکه تیکه گوشت کنده میشد😣😣انگ ...

من فقط یه بار دفعه اول یه تیکه گوشت مانند بود ترسیده بود چون قبلا هیچ استفاده ای نمیکردم 

الان آنقدر زیاد میاد گاهی که نمیتونم بنشینم بخوابم یا بلند شم فوری میزنه بیرون 

بعد قرضه اینطوری شدم   

دل من از تو چه پنهان...که تو بسیار خررررری
من فقط یه بار دفعه اول یه تیکه گوشت مانند بود ترسیده بود چون قبلا هیچ استفاده ای نمیکردم  الان ...

برو دکتر.منم اینجوری بودم کیست تخمدان  داشتم بعداز درمان عالی شدم‌.شماهم شاید هورمونهات به هم ریخته.🤔

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
برو دکتر.منم اینجوری بودم کیست تخمدان  داشتم بعداز درمان عالی شدم‌.شماهم شاید هورمونهات به هم ر ...

رفتم سونو هم دادم فقط گفت عفونت 

۵عدد کپسول داده بودید یه بسته قرص فقط وقتی میخوردم سردرد بودهمش اعصابم خورد بود همش

دل من از تو چه پنهان...که تو بسیار خررررری
رفتم سونو هم دادم فقط گفت عفونت  ۵عدد کپسول داده بودید یه بسته قرص فقط وقتی میخوردم سردرد بوده ...

آها🤔ایشالله درست میشه.