2789
عنوان

هم سن و سال

112 بازدید | 12 پست

** من تازه وارد این سایت شدم.... چون واقعا یه سری مشکلات دارم که تا الان حل نشده... و امیدوارم شما بتونید به من کمک کنید...

یه مشکلی که دارم اینکه وقتی خودم رو با هم سن و سال هام مقایسه میکنم واقعا افسرده میشم.... تو اینستا .... تو خیابون....

زندگی خوب .... مد... سفر و خیلی چیزای دیگه.

وقتی هم میری سراغ سن بالاتر میبینی طرف مدل شده و پول در میاره ولی تو باید ۷ سال درس بخونی تا بعدا موفق بشی...

نظرتون چیه؟؟

قیاس کردن  تنها اثری ک داره ؛  مایوس شدن و دلسردی! 

اینستا رو پاک کنید کلا  یا  افرادی رو دنبال  کنید ک  تنها هنرشون ، پول خرج کردن شون نیست  و آپشن های موثر تری دارن

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخ اخ فقط اون لحظه که میری اینستا میبینی هم سنات ازدواج کردن دارن دکتری میخونن منتظر بچه دومشون هستن ولی تو هنوز مجردی

ولی خب شوهراشون چنگی به دل نمیزنن خیلی حسادت برانگیز نیست!!!

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  

منم همینطورم.... یه سریا کلا زندگیاشون سخته ....ولی شاید به قول یه مشاوری ...اونایی ک سختی زیاد میکشن طعم خوبی های زندگیو بیشتر حس میکنن ...من سبک زندگی مدل و ...نمیپسندم ولی کلا به ادمایی ک تحصیلات بالا دارن و مهاجرت کردن  حسادت  میکنم امیدوارم منم اونجوری بشم 

یادگرفتم روی پای خودم وایسم چون موقع سختیا  دیگه کسی دورم نیست

تو فقط قشنگیای زندگی بقیه رو میبینی ولی اگه یه روز به جای اونا زندگی کنی میفهمی اونام مشکل دارن حتی شاید همونا حسرت یه چیزی که تو داریو بخورن

انسانها چیزهای ساخته و پرداخته از دکان می خرند اما چون کاسبی نیست که دوست بفروشد آدمها بی دوست و آشنا مانده اند!
اینستا پاک کردم اما داخل فامیل و دوست هام هم میبینم

شخصیت آدمها، ابعاد مختلف داره 

بنظرم خیلی روی ظاهر و ... تمرکز کردید !  روی ویژگی های باطنی شونم  دقت کنید ... روی تحصیلات و اطلاعات و میزان موفق بودنشونم  تمرکز کنید بنظرم

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
منم همینطورم.... یه سریا کلا زندگیاشون سخته ....ولی شاید به قول یه مشاوری ...اونایی ک سختی زیاد میکش ...

وای دقیقا... اون وقت من باید چه قدر درس بخونم تازه موفق بشم یا نه

تو فقط قشنگیای زندگی بقیه رو میبینی ولی اگه یه روز به جای اونا زندگی کنی میفهمی اونام مشکل دارن حتی ...

میدونم هر کسی مشکل داره اما من دارم بخش های مختلف رو مقایسه می کنم.... مثلا تفریح های اون ها رو با تفریح های خودم

میدونم هر کسی مشکل داره اما من دارم بخش های مختلف رو مقایسه می کنم.... مثلا تفریح های اون ها رو با ت ...

من رفتم کیش غواصی و پاراسل و کارتینگ و غیره

هر 3 ماه میرم مسافرتای لاکچری و هرکی عکسامو ببینه کلی حسرت میخوره

ولی کی میدونه من اجازه ندارم بدونه شوهرم جایی برم و هفته ای یه بار بیشتر هوای آزادو تنفس نمیکنم؟تقریبا زندانیم

ظاهر زندگی بقیه رو نگاه نکن و زندگی خودتو بساز

انسانها چیزهای ساخته و پرداخته از دکان می خرند اما چون کاسبی نیست که دوست بفروشد آدمها بی دوست و آشنا مانده اند!
من رفتم کیش غواصی و پاراسل و کارتینگ و غیره هر 3 ماه میرم مسافرتای لاکچری و هرکی عکسامو ببینه کلی ح ...

من اول که طرف رو میبینم حسرت میخورم اما بعد این چیزا رو با خودم میگم.... اما دفعه بعدی یادم میره.... واسه همین خیلی میرم دنبال چیزایی مثل مد و ...