2777
2789
از اتو راضی هستید؟من خریدم ولی شک دارم

من ی اتو فوما برا همسرم گرفتم خونه مجردی داره همش آب میده خیلی بده دیگه توش آب نمیزیرم جدا اسپری میکنم روش در مقایسه با فیلیپس و تفال هیچه واقعا چون اونا اصلا نمیخواد زور بزنی رو پارچه این همش باید فشار بدم خیلی بدهههه

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
چرخ گوشت فر ابمیوه گیر چای ساز سزخ کن همزن

چرخ گوشت پاناسونیک. جهان آوا یا پارس خزر مدل بوفالو 

فر توکار اخوان 

إب میوه گیر چهار کاره فلر 

سرخ کن بدون روغن فیلیپس

همزن مولینکس بوش فلر گوسونیک 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتو  جاروبرقی پلوپز

اتو فیلیپس یا تفال 

جاروبرقی بوش یا فیلیپس

پلوپز دیجیتالی فلر بوش تفال فیلیپس بلک اند دکر همه خوبن دیجیتالی پارس خزر رو نمیدونم سوال کن 

بیشل برای کدوم کشوره؟

بیشل ترکیه س. خواهرم یخچال داره ازش راضی نیس ی بار موتورش سوخت اومدن عوض کردن. خودمون إب میوه گیر 4 کاره داریم بد نیس. 

همزن زن داداشام کاسه ای ساپر راضیه. ال جی محصولات کوچیک فقط مایکروفر و جارو داره زن داداشم از مایکروفر راضیه از جارو نه چدن صدا میده جارو فقط بوش یا فیلیپس بگیر صدا کم مکش عالی