2777
2789
عنوان

هدفتون توی زندگی چیه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 101 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

درسم رو تموم کنم و  دوتا بچه ی دیگه بیارم و پنجاه تا کشور رو بگردم 😍

چندتا بچه داری مسافر جان

منم عجیب دلم رفته برا دوتا دیگه 

البته بعد از درس و کار

خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍

منم توزندگیم متاسفانه دنبال هدف بودمو خیلی استقلال طلبم...چرامیگم متاسفانه چون شوهرم هدفی نداره برازندگیش و اصن استقلال نداره باعث شده زندگیمون زهرمار بشه و اینجوری ازهم دورباشیم

تاخداهست ریشه هیچ آرزویی خشک نمیشه🌱🤍
هدفت خیلی زیباست (:تلاش کن براش 

ممنونم ، شروعش کردم ولی هنوز اول راهم💜

ما ابد در پیش داریم...💜                                                  راه خوشبختی هر کسی از مسیری خاص میگذره ، این راه برای همه یکسان نیست ، دنبال راه خوشبختی خودت باش💜

هدفم پزشک شدن و کمک به بیمارای مناطق محروم

البته اگه خدایی نکرده نشد هم با همین مدرک خودم میرم روستاهای محروم سیستان بلوچستان

بیا باور کنیم عشق های گران در رمان های ارزان کنار خیابان ها فروخته شدند و تمام شد!➡
😂😂😂👋🏻البته من خودم چون شوهرم درکی ندارم از این قضیه 😑👌

یا خدا اخه مرد وسط اینهمه خانوم چیکار میکنه 😑

استغفرالله 

تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته ... ببین وقتی بخاد یه اتفاقی بیفته میفته ... وقتی نخاد بیفته آسمون به زمین بیاد نمیفته ... پس دلت راحت خیالت تخت خودتو رها کن تو دستاش 😊

من هدف اصلیم تربیت درست بچه هام

در کنارش تموم کردن درسم 

پیدا کردن کاری ک دوست داذم 

خریدن ی کافه خوشگل 😍 

به خونه ک تو رویاهامه 

یه ماشین خوشگل آلبالویی 😂😂

دیگه اینا هدفای منن اقاااا 

که همشون تو درس ‌کار نهفته

خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍
بااین گرونی امیدی نمیمونه.دخترم داره بزرگ میشه چجور میشه جهیزیه تهیه کرد بااین حقوقای کم.قیمت همه چی ...

خدا هیچ وقت بندگانش و تنها نمیزاره 

انشالله همین روزه به یه پول پر برکت برسی ....