2777
2789

اسپری کامن

پماد تیوپی امحا 

از داروخونه ها بگیر

داخل چاه فاضلاب و چاه دستشویی رو گازوئیل فراوون بریز .

خدا ز حکمت ببندد دری ز رحمت گشاید در دیگری...همه صاحب اولاد بشن صلوات.
اسپری کامن پماد تیوپی امحا  از داروخونه ها بگیر  داخل چاه فاضلاب و چاه دستشویی رو گازوئ ...

پماد امحا واسشون مثل قاقا لیلی شده میخورن انرژی میگیرن

من آن گلبرگ مغرورم......

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ما خونمون پر شده بود هیچ سمی تاثیر نداشت گروه سم پاشی هکر و آوردم واسه هشتاد متر 50۰ هزار تومان گرفت بدون بو  و اینا یه کرم هایی فقط گذاشت دوساعت بیشترم زمان نبرد سر بیست روز منقرض شدن الان هیجا خونه سوسک نیس خدا ازش راضی باشه با بچه کوچیک تمام خونم سوسک بود حتی رو تخت بچمم تازه میخواست چهار دست و پا کنه میرفت می گرفت سوسک هارو 

ما خونمون پر شده بود هیچ سمی تاثیر نداشت گروه سم پاشی هکر و آوردم واسه هشتاد متر 50۰ هزار تومان گرفت ...

عزیزم ادرس وشماره تلفن شو لطف میکنی

من آن گلبرگ مغرورم......

سلام منم تو خونم سوسک کابینت پیدا شد همه جور سم زدم تا اینمه یه سم به اسم کرم سوسک بهم معرفی کردن حالت پماد هست من زدم خیلی کم شد و به عبارتی منقرض شدن خیلیها هم استفاده کردم و الان نزدیک دوساله مطلقا سوسک نداره 

مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما               غافل از این که خدا هست در اندیشه ما 
سلام منم تو خونم سوسک کابینت پیدا شد همه جور سم زدم تا اینمه یه سم به اسم کرم سوسک بهم معرفی کردن حا ...

عزیزم‌عکس از تیوپش میتونی واسم بفرستی؟

من آن گلبرگ مغرورم......
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز