2821
2789
عنوان

رحم پایین

502 بازدید | 7 پست

بچه ها من هفته ۲۲ هستم ،بچه به واژنم و مقعدم ضربه میزنه،طول سرویکسم خوبه و بچه هم در حالت سفالیکه،اما دکتر گفت کلا رحمت پایین،گفت حلقه بنداز،اما من از چندتا دکتر پرسیدم گفتن شکم بند کافیه،کسی بوده این مشکل رو داشته باشه؟

سلام دوستان اگه کسی اشنایی دارین که بچه دارنمیشه طبق دستورمقام معظم رهبری هزینه آی وی اف براش میپردازن ومیتونه رایگان اقدام کنه  شیراز خیابون تختی جنوبی کوچه ی ستادفرماندهی نیروی انتظامی.بهداشت مرکزی وقسمت بهداشت خانواده پیش خانم شریف پور فرم پرمیکنه لطفا در تمام گروه ها اطلاع رسانی کنید شاید یکی نیاز داشته باشه

💋                                                  ❤لبخند تو خلاصه خوبی هاست ،وقتی میخندی زندگی از آن من است💗.                                                💟‏برماگذشت نیک‌ وبد..اماتوروزگارفکری به حال خویش کن این روزگارنیست....💖.                                              💗لذت میبرم از زیستن حتی به غلط پشیمونی یعنی چی؟ زندگی کردم اون لحظه رو، وجود داشتم؛ به غلط; اصلا کی تعیین میکنه درست و غلط چیه؟❤                                                                     💘دست خالی‌ که نمی‌شود به پیشواز خاطره رفت !  من هم وقتی‌ چمدانم پر از گریه شد  راه می‌‌افتم …

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم این مشکلو ندارم خداروشکر،شمام رحمت پایینه؟

خدا رو شکر چون درد بدیه😭

نمیدونم آخه تا الان که داره هشت ماهم تموم میشه شکمم پایینه و به سمت بالا بزرگ نشده این دردها رو هم دارم ولی من طول سرویکسم ۴۱ بود و از اون نظر مشکلی نبود گفتم این درد هام شاید بخاطر پایین بودن رحمه

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍
خدا رو شکر چون درد بدیه😭 نمیدونم آخه تا الان که داره هشت ماهم تموم میشه شکمم پایینه و به سمت بالا ...

آهان،خب حتما مشکلی نبوده که دکتر بهت نگفته عزیزم،نگران نباش،دیگه آخراشی،خوش بحالت

آهان،خب حتما مشکلی نبوده که دکتر بهت نگفته عزیزم،نگران نباش،دیگه آخراشی،خوش بحالت

آره ولی هر چی به آخرش نزدیک میشی دیر تر میگذره انگار...

انشاالله تو هم این دوران و به سلامت بگذرونی و بچت به موقع و صحیح و سالم بیاد بغلت عزیزم.

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز