2777
2789

تازه دارم 1نفس راحت میکشم میرم ورزش بیشتر میتونیم بریم مسافرت از طرفی هم دلم براتنهایی پسرم میسوزه دکترش میگه بچت خیلی به خواهر وبرادرنیاز داره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ميگم تك فرزند  وت معتقدم بچه هاى ديگه كپى پست همين بچه ان  براى چى از يه چيز دوتا داش ...

من خودم ۲تا بچه دارم پسر بزرگم هیچ چی به اندازه رفیق و هم بازی براش مهم نیست شما دومی و بیار ببین چقد شیرینه هر گل یه بویی داره

و خدایی که به شدت کافیست
من خودم ۲تا بچه دارم پسر بزرگم هیچ چی به اندازه رفیق و هم بازی براش مهم نیست شما دومی و بیار ببین چق ...

من اولى رو هم نياوردم😂 چه برسه به دومى  

شوهر هم نكردم 

کی میدونه که جریان آب با خودش چی میاره ، پس بهتره من به نفس کشیدن ادامه بدم...
من 1پسر29 ماهه دارم بعضی وقتا ذهنم خیلی درگیر این مسئله میشه از طرفی هم بااین اوضاع میترسم پسرمم این ...

بهترین فاصله سنی ۵ساله من که خداروشکر راضیم پسر بزرگم نه خیلی کوچیکه که حالیش نشه ازیت کنه نه بزرگ فاصله سنی زیاد خوب نیست باهم رفیق نمیشن

و خدایی که به شدت کافیست

من همسرم تک فرزنده همیشه میگه تک فرزندی خوب نیست میگه ادم هرچقدم با پدر مادرش صمیمی باشه هرچقد دوست صمیمی داشته باشه جای خواهر یا برادر نمیگیره فعلا بچه نداریم ولی بخاطر تک فرزندی همسرم بچه ام از فامیل نزدیک پدری هیچکس نداره که واقعا خوب نیست

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺

به نظر من تک بودن بچه یه جور ظلمه در حقش

خودتو فرض کن ک خواهر یا برادری نداشتی اونوقت خوب بود آیا؟!

من خودم یه دختر دارم دلم میخواد یه پسرم داشته باشم ولی معتقدم فاصله سنی شون باید زیاد باشه مثلا 9 سال

چون اولی از آب وگل دربیاد بعدش دومی رو با خیال راحت بزرگش کنم

هرکس به طریقی دل مامیشکند،بیگانه جدادوست جدامیشکند😔😔😔
بهترین فاصله سنی ۵ساله من که خداروشکر راضیم پسر بزرگم نه خیلی کوچیکه که حالیش نشه ازیت کنه نه بزرگ ف ...

من الان 36سالمه باید اگه بخوام زود اقدام کنم