2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم ضد حساسیت یعنی فقط کهیر و اینا یا ضد حساسیت ناشی از استفراغ و حالت تهوع هم هست

والاشوهرمن برای جفتش استفاده میکنه

چه جوری عطرهای مردونه و زنونه رو از هم دیگه تشخیص میدید؟ من نهایت بتونم فرق بین عطر مشهدی رو با بوی عن تشخیص بدم  
عزیزم ضد حساسیت و کهیر میدونم هست ولی حالت تهوع و استفراغ ناشی از حساسیت و کهیر درونی را برطرف میکنه

کهیر داخلی بله

ولی تهوع رو مطمئن نیستم

برای تهوعش متوکلوپرامید یا اندانسترون بدین

لایک نکنید عزیزان🌹🙏
من واسه الرژی میخورم.ابریزش بینی.عطسه.خارش گوش و گلو

عزیزم خواهر منم واسه کهیر میخوره ولی میخواستم بدونم برای کهیر درونی که استفراغ و حالت تهوع حساسیت باشه هست

پیر شدم پیر تو ای جوانی😢
ای عزیزم یعنی شوهر شما هم برای الرژی حالت تهوع و استفراغ هم برای کهیر استفاده خ میکنند 

اره جوابم میگیره

چه جوری عطرهای مردونه و زنونه رو از هم دیگه تشخیص میدید؟ من نهایت بتونم فرق بین عطر مشهدی رو با بوی عن تشخیص بدم  
کهیر داخلی بله ولی تهوع رو مطمئن نیستم برای تهوعش متوکلوپرامید یا اندانسترون بدین

عزیزم کهیر داخلی من بافتم کهیر میزنه و معدم التهاب برداشته هشت ماه قرص متوکلوپرامید و امپول و انداسترون و... زدم و خوردم خوب نشدم اومدم بتامتازون زدم و دارم قرص سیتریزین میخورم هم اشتهام باز شده هم استفراغم بند اومد ولی هنوز حالت تهوع را دارم 

پیر شدم پیر تو ای جوانی😢
اره جوابم میگیره

وای عزیزم واقعا برای تهوع و استفراغ هم نتیجه گرفتند ممنونم عزیزم واقعا خدا خیرت بده که گفتی ممنون میشم باز اگر اطلاعی  داری بگی من هشت ماهه کد استفراغ و حالت تهوع دارم اومدم پنج شنبه بتامتازون زدم استفراغ بند اومد و اومدم شروع کردم به سیتریزین خوردن هم به خوردن افتادم هم استفراغ بند اومد و به مقدار حالت تهوع کم شده و اینم بگم من تمامی داروهای معده را برای تهوع استفاده کردم اصلا خوب نشدم 

پیر شدم پیر تو ای جوانی😢