2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بزرگ شيد ،وسعت ديدتون رو افزايش بديد تحملتون رو زياد كنيد حتمان تو زندگي موفق تَر خواهيد بود 🌹🌹🌹🌹

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك

اين بچه بازيا چيه واسش تاپيك ميزنين بعدن يكي بياد اينارو تو تاپيكاتون بخونه خجالت نميكشيد؟؟؟

خدايا شكرت🙏🏻پر انرژي مثبتم😌بهترين و مهربون ترين شوهر دنيارو دادي بهم😍واسه همه چي ممنونتم💖مرسي كه دارم مامان ميشم👪خداجونم مرسي كه هستي🌞
نمیدونم قضیه چی هست ولی بااین حرف موافقم.خودم توتاپیک که دوست ندارم نمیرم.میرن دوتا پیک استارتربعد م ...

خوب منم از تاپیک ک خوشم نمیاد نمیرم و نظر منفی هم نمینویسم و بعد ب استارتر بگم عقده ای

اين بچه بازيا چيه واسش تاپيك ميزنين بعدن يكي بياد اينارو تو تاپيكاتون بخونه خجالت نميكشيد؟؟؟

نوچ باید بقیه هم بفهمن از تاپیک ک خوشتون نمیاد نرین و توهین نکنین بیاین بیرون نمیخواین شرکت کنین

2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز