2777
2789
عنوان

قانون کار

48 بازدید | 8 پست

تازگیا شرکتی که توش کار میکردم ورشکست شده حالا منم رو حساب حقوقم ی وام گرفتم موندم چطور قسطاشو بدم چون شهر ما کوچیکه کار به زور گیر بیاری اونم با هزار بدبختی این وامم نیاز داشتم که گرفتم خیلی شوهرم گفت نگیریم خرجی نمیرسه گفتم از حقوق خودم قسطاشو میدم ی چیزی شنیدم که اگه کار داشته باشی یهو مجبور شی از کارت بیای بیرون تا دوسال حقوق پایه میدن اداره کار این درسته ؟

میشه برای سلامتی و بچه دارشدنم ی صلوات بفرستین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه بیمه داری بهت بیمه بیکاری میدن

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

اگر منظورت بیمه بیکاری هست،  باید در جای آخری که کار میکردی، یکسال سابقه بیمه داشته باشی،  در اینصورت اگر کارفرمای شما نامه عدم نیاز شما را بزنه و شما ظرف یکماه از تاریخ بیکاری به اداره کار مراجعه کنی،  میتونی 55 درصد حقوقت رو تحت عنوان بیمه بیکاری دریافت کنی

ببین شرایطی که نوشتم رو داری یا نه؟