2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی

457 بازدید | 60 پست

سلام.چه چیزی به زایمان طبیعی کمک میکنه مثلا به من میگن لاغر و ضعیفی نمیتونی طبیعی ربطی داره؟ یا فقط به لگن ربط داره.دکترم گفته هفته ۳۷مشخص میشه که میتونی یا نه.هرچند کلا واهمه هم دارم از طبیعی.یه روز میگم سزارین یه روز میگم طبیعی 🤦

خدایا به معجزت ایمان آوردم عاشقتم

منم همینطور😥خیلی میترسم از هردوش! ب لگن ربط داره

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه وزنت چند کیلوعه؟ طبیعی خیلی بهتر از سزارینه.... من سز شدم.... داغون شدم.... بعدش تا 40 روز نتونس ...

داغون شدی؟یعنی چی شد؟

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...
مگه وزنت چند کیلوعه؟ طبیعی خیلی بهتر از سزارینه.... من سز شدم.... داغون شدم.... بعدش تا 40 روز نتونس ...

۵۰بودم قبل بارداری ۱۶۶قد.الان ۶۰شدم 

خدایا به معجزت ایمان آوردم عاشقتم
تا 20 روز درد شدید داشتم..... اصلا نمیتونستم کاری انجام بدم.... خیییلی دردش زیاد بود.... وقتی از سر ...

مگ قرص امپول اینا نمیدن؟🤔

به شانس ربط داره😁

لاغر باشی،من یکی میشناختم هم ریزه میزه هم لاغر بود،ماشالا میرسید بیمارستان ده مین نشده زایمان میکرد

من خودم طبیعی زایمان کردم و به نظرم خیلی بهتره

سعی کن موقع زایمان استرس نداشته باشی،به این فکر کن که هرچقدرم درد داشته باشه ولی یه خراشم رو شکمت نیست،و بحرحال تا چن ساعت بعد تموم میشه،و در حین زایمان معانه خیلیییی به باز شدن دهانه رحم کمک میکنه اجازه بده دکترت معانت کنه

ولی بحرحال هر مدل از زایمان گاهی سخت چ گاهی بهتر هستن،به نظر من تصمیمش فقط باید با خودتو همسرت باشه،چون اگه اتفاقی خدایی نکرده بیوفته دیگران رو مقصر دونستن خیلی بده

دیدن خنده بچه هام بزرگترین ارزومه