2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم😔

201 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها...من یه مقدار پول گیرم اومد بعد خواستم با یه نفر صمیمی یه کاری رو شروع کنیم من بهش پیشنهاد دادم پول از من فروش از تو...خواستم لباس و اینا باشه بعد من به کسی نگفتم امروز به مامانم گفتم میخوام اینکارو کنم سریع رفته گذاشته کف دست شوهرش ...(بابام فوت شده مامانم شوهر کرده)بعد اونم زنگ زده نه نکن و ازین حرفا ...انقدر اعصابم خرابه که دلم میخواد مامانم و خفه کنم که چرا بینمون مادرو دختری نداریم هر چی من بهش میگم سریع میره میزاره کف دست شوهرش ازین کاراش خسته شدم..از بچگی نذاشت رو پای خودم باشم هر وقت هم که اومدم برم اموزش ببینم برای هرچی مثل خیاطی و اینا هی نه اورد تو کارم الانم که ۸ ساله ازدواج کردم هنوز تو کارای من تصمیم میگیره منو دلزده میکنم حالا من چیکار کنم

خب حالا اونا گفتن نه، شما اگر فکر میکنی به صلاحته که انجام بدی انجام بده و به حرف کسی کار نداشته باش. خودت هم با این اوصاف سست هستی که سریع با حرف یکی تحت تاثیر قرار میگیری و بیخیال همه چی میشی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب حالا اونا گفتن نه، شما اگر فکر میکنی به صلاحته که انجام بدی انجام بده و به حرف کسی کار نداشته باش ...

بیخیال نمیشم اعصابم داغون میشه وقتی تو کارای من نظر میده یا میره به شوهرش میگه...هنوزم رو حرفم هستم ولی بدم اومد از کارش که کرد

اره به خدا هر سری اومدم واسه خودم کاری کنم سریع دخالت کرد

نگو بهش عزیزم

وقتی تو احساس میکنی رفتار مادرت مانع پیشرفتت هستش 

نگو

به همین اسونی

در مورد مسائلی که ممکنه دخالت کنه صحبت نکن

سعی کن به مادرت نگی

شایدم با خودش فکرکرده دو روز دیگه شوهرش بفهمه میگه تو مادرشی نمیدونستی چرا از من مخفی کردی

شایدم خواسته صمیمیتر بشین و رابطه تون با پدرناتنی بهتر بشه

ولی در کل همیشه نظر همه رو بشنو وآخرش خودت تصمیم بگیر

چون سودو زیانش پای خودته

سعی کن به مادرت نگی شایدم با خودش فکرکرده دو روز دیگه شوهرش بفهمه میگه تو مادرشی نمیدونستی چرا از م ...

میدونم همه چی پای خودمه ولی بار اول و دومش نیست که هر بار که میخوام کاری کنم همین کارشه