momiii مدیر عضویت: 1396/09/11 تعداد پست: 23143 عنوان 206ياmvm | مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 27 پست كدوم از اينا شيك تره واسه يه دختر ٢٠ساله با اين حساب ام وي ام مدل ٩٥إ و ٢٠٦مدل ٩٢ کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️ 1398/03/18 | 12:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sagharvahed عضویت: 1394/04/28 تعداد پست: 5657 ببین ایناااا واقعااا خوووبه شک نکن تو خریدش دوستای من دارن کم مصرفه فرمونش نرمه تنهااا ایرادش اینه به درد جااده نمیخوره ولی تو شهری عالیه جا پارک راحت سواریه راحت چندن اینا الان؟؟؟
مبیس عضویت: 1396/10/13 تعداد پست: 8041 ما ۲۰۶ داریمدر حال تعویض به سمندیمبا بچه کوچیک مشینم توش همش میخورم به در و دیوارش😥😥😥😥😥😥 اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس
momiii مدیر استارتر عضویت: 1396/09/11 تعداد پست: 23143 ببین ایناااا واقعااا خوووبه شک نکن تو خریدش دوستای من دارن کم مصرفه فرمونش نرمه تنهااا ایرادش ... 55ان خيلي دو دلم بين اينو ٢٠٦شوهرم ميگه اين واسه من كه اولين ماشينمه بهتره و جمع و جور تر از ٢٠٦ کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️
sara2360 عضویت: 1394/08/13 تعداد پست: 45328 206.فقط عیبش اینه جعبش کوچکه پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
momiii مدیر استارتر عضویت: 1396/09/11 تعداد پست: 23143 206.فقط عیبش اینه جعبش کوچکه سايتي نميشناسي قيمت ماشين بزنه کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️
sagharvahed عضویت: 1394/04/28 تعداد پست: 5657 55ان خيلي دو دلم بين اينو ٢٠٦شوهرم ميگه اين واسه من كه اولين ماشينمه بهتره و جمع و جور تر از ٢٠٦ ببین من دوتا از دوستااام دارن دوست شوهرمم ۲۰۶ داشته اینو هم داشته واقعاااا میگه این ماشین یه چیز دیگس منم خیلی دوسش دارم خیلی راحتن فقط کافیه توش بشینی کیلومتر شمارشم دیجیتاله ۲۰۶ الان اکثرااا خرابن بعدم واقعااا ۲۰۶ دیگه کلاس نداره
momiii مدیر استارتر عضویت: 1396/09/11 تعداد پست: 23143 ببین من دوتا از دوستااام دارن دوست شوهرمم ۲۰۶ داشته اینو هم داشته واقعاااا میگه این ماشین یه چیز دیگ ... خب پس همين خوبه 😍🙈رنگش چي بين مشكي و سفيد و قهوه اي كدوم خوبه کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️
sagharvahed عضویت: 1394/04/28 تعداد پست: 5657 خب پس همين خوبه 😍🙈رنگش چي بين مشكي و سفيد و قهوه اي كدوم خوبه خوش به حالت 😳 مشکیش خیلی خوشگله ولی کلا میگن ماشین مشکی چینی خوب نیست ولی من دوست دارم مشکیشووو سفیدش خریدو فروشش بهتره قرمز خیلی دخترونس من دوست دارم وای یه دونه دیدم با لاستیک پهن خیلی خوووب بووود
momiii مدیر استارتر عضویت: 1396/09/11 تعداد پست: 23143 خوش به حالت 😳 مشکیش خیلی خوشگله ولی کلا میگن ماشین مشکی چینی خوب نیست ولی من دوست دارم مشکیش ... من اكثر دوستام ٢٠٦داشتن هي ميگفتن ٢٠٦لاكچري تره اصلا بد رفته تو مخم شوهرم ميگه ماشين هرچي مدلش بالاتر باشه بهتره ٢٠٦مدل ٩٢خيلي خرج بازميكنه کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️
sagharvahed عضویت: 1394/04/28 تعداد پست: 5657 من اكثر دوستام ٢٠٦داشتن هي ميگفتن ٢٠٦لاكچري تره اصلا بد رفته تو مخم شوهرم ميگه ماشين هرچي مدلش بالات ... من اصلا معنی لاکچری رو ۲۰۶ رو نمیفهمم واقعااا عین پیکان شده مدلای جدیدشم که همه خرابه بعد همه ۲۰۶ دارن آدم یه ذره تنوعم لازم داره ۲۰۶های الان اونم مدل ۹۲ دیگه تو خرج افتادن من نظره شخصیمه ۲۰۶ هیچ وقت با کلاس نبوده معمولیه عینه پیکان عینه پراید
momiii مدیر استارتر عضویت: 1396/09/11 تعداد پست: 23143 من اصلا معنی لاکچری رو ۲۰۶ رو نمیفهمم واقعااا عین پیکان شده مدلای جدیدشم که همه خرابه بعد همه ... اره خيلي إشباع شده راست ميگي کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️
sunia عضویت: 1399/11/13 تعداد پست: 1729 به نظرم mvm خیلی بهتر از 206 اگر تهرانی نمایندگی فتاحی بهترین جا برای خریده اگر تهرانی حتما از اونجا خرید کن شماره نمایندگیشم بخوای می تونم بهت بدم