2777
2789
عنوان

206ياmvm

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 27 پست

ببین ایناااا واقعااا خوووبه شک نکن تو خریدش دوستای من دارن کم مصرفه فرمونش نرمه 

تنهااا ایرادش اینه به درد جااده نمیخوره ولی تو شهری عالیه جا پارک راحت سواریه راحت 

چندن اینا الان؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما ۲۰۶ داریم

در حال تعویض به سمندیم

با بچه کوچیک مشینم توش همش میخورم به در و دیوارش😥😥😥😥😥😥

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         
ببین ایناااا واقعااا خوووبه شک نکن تو خریدش دوستای من دارن کم مصرفه فرمونش نرمه  تنهااا ایرادش ...

55ان خيلي دو دلم بين اينو ٢٠٦شوهرم ميگه اين واسه من كه اولين ماشينمه بهتره و جمع و جور تر از ٢٠٦

کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️

55ان خيلي دو دلم بين اينو ٢٠٦شوهرم ميگه اين واسه من كه اولين ماشينمه بهتره و جمع و جور تر از ٢٠٦

ببین من دوتا از دوستااام دارن دوست شوهرمم ۲۰۶ داشته اینو هم داشته واقعاااا میگه این ماشین یه چیز دیگس منم خیلی دوسش دارم 

خیلی راحتن فقط کافیه توش بشینی 

کیلومتر شمارشم دیجیتاله 

۲۰۶ الان اکثرااا خرابن بعدم واقعااا ۲۰۶ دیگه کلاس نداره

ببین من دوتا از دوستااام دارن دوست شوهرمم ۲۰۶ داشته اینو هم داشته واقعاااا میگه این ماشین یه چیز دیگ ...

خب پس همين خوبه 😍🙈رنگش چي بين مشكي و سفيد و قهوه اي كدوم خوبه

خب پس همين خوبه 😍🙈رنگش چي بين مشكي و سفيد و قهوه اي كدوم خوبه

خوش به حالت 😳 

مشکیش خیلی خوشگله ولی کلا میگن ماشین مشکی چینی خوب نیست ولی من دوست دارم مشکیشووو 

سفیدش خریدو فروشش بهتره 

قرمز خیلی دخترونس من دوست دارم وای یه دونه دیدم با لاستیک پهن خیلی خوووب بووود

خوش به حالت 😳  مشکیش خیلی خوشگله ولی کلا میگن ماشین مشکی چینی خوب نیست ولی من دوست دارم مشکیش ...

من اكثر دوستام ٢٠٦داشتن هي ميگفتن ٢٠٦لاكچري تره اصلا بد رفته تو مخم شوهرم ميگه ماشين هرچي مدلش بالاتر باشه بهتره ٢٠٦مدل ٩٢خيلي خرج بازميكنه

من اكثر دوستام ٢٠٦داشتن هي ميگفتن ٢٠٦لاكچري تره اصلا بد رفته تو مخم شوهرم ميگه ماشين هرچي مدلش بالات ...

من اصلا معنی لاکچری رو ۲۰۶ رو نمیفهمم واقعااا عین پیکان شده مدلای جدیدشم که همه خرابه 

بعد همه ۲۰۶ دارن آدم یه ذره تنوعم لازم داره 

۲۰۶های الان اونم مدل ۹۲ دیگه تو خرج افتادن 

من نظره شخصیمه ۲۰۶ هیچ وقت با کلاس نبوده معمولیه عینه پیکان عینه پراید

من اصلا معنی لاکچری رو ۲۰۶ رو نمیفهمم واقعااا عین پیکان شده مدلای جدیدشم که همه خرابه  بعد همه ...

اره خيلي إشباع شده راست ميگي