2777
2789
عنوان

لکنت زبان

421 بازدید | 11 پست

سلام 

دختر دوستم سه سالشه . تا حالا معمولی حرف می زد ولی الان 4 روزه لکنت شدید گرفته اتفاق خاصیم نیوفتاده دوستم خودش لکنت عصبی داره البته الان سالهاست درست شده الانم خیلی نگرانه کسی می دونه باید دخترشو پیش چه دکتری ببره ؟

خدایا خودت آرومم کن. 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

گفتار درمانی 

ما دو تا بچه تو فامیلمون اینجوری شدن بعد خوب شدن نگران نباشه 

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...
لازم نیست پیش روانپزشک ببره . مرکز یا دکتر خاصی برای گفتار درمانی نمیشناسید تو تهران ؟

اگه میگین منشا خاصی نداشته پس لازم نیس، همون گفتار درمان اوکیه

We are just passengers, on a train. We are all fading away. 

برخی کودکان در دوره ای از زندگی دچار لکنت زبان می شوند. این دوره ممکن است خیلی کوتاه و گذرا باشد، اما در خیلی مواقع لکنت زبان کودکان شدید شده و برای روابط آن‌ها و اعتماد به نفس‌شان مشکلاتی را ایجاد می کنند. خیلی مواقع خانواده ها در مورد لکنت کودکان و نحوه برخورد درست با آن ها نگرانی هایی دارند. در این مقاله درمورد علت ایجاد لکنت و راه های برخورد و مقابله با آن صحبت خواهیم کرد. برای اطلاع از روش های افزایش اعتماد به نفس کودکان کلیک کنید.

2790
2778
2791
2779
2792